- 22,450
- 23,112
- 113
Kardeşim burda herkes öğrenci zaten üniversite caddesi aile yokÖğrencisi olan komşuya bak.
Kardeşim burda herkes öğrenci zaten üniversite caddesi aile yokÖğrencisi olan komşuya bak.
Kağıdın halini gören hüngür hüngür ağlarÇiGzgisiz zaten yinede kabul etmiyo
La düzgün kes o zman kabul eder kopardigin yer tirtikli kalmasinÇiGzgisiz zaten yinede kabul etmiyo
İntihar mektubu gibi yazmışsın aq tabi kabul etmezler daha büyük alt alta daha düzgün yaz yanlamasına yaz çenenin altına getir selfie patlat yollaÇiGzgisiz zaten yinede kabul etmiyo
He bende ilk kral sargon sandım demek sıradan bi kralKral umut
PARATİM İÇİNDİRÇiGzgisiz zaten yinede kabul etmiyo
Büyük patladım yazıyaÇiGzgisiz zaten yinede kabul etmiyo
Mahmut Ali kadir ödemez dostumUsta sen iyi bi adama benziyorsun adın ne senin
İntihar mektubu gibi yazmışsın aq tabi kabul etmezler daha büyük alt alta daha düzgün yaz yanlamasına yaz çenenin altına getir selfie patlat yolla
DeneyelimLa düzgün kes o zman kabul eder kopardigin yer tirtikli kalmasin
Neyi ödemezMahmut Ali kadir ödemez dostum
Kardeşim olır o kadar black Label liyizHer harf farklı bir boyutta yazılmış inanılmaz bir çocuk ya
O zaman paraya çökemezO değil para birde kendi param ha siteden çekme değil kendi banka hesabımdan yükledim
Ahmet Gte çakar gibi soru sormaya basladin joecim Allah neseni arttırsın ateşle bakalm 500Neyi ödemez
Çökmez de tüm parayı attık acil açması lazım blokeyiO zaman paraya çökemez
Paramız diyecektin sanırım ateşte fazla durdun galiba firinciO değil para birde kendi param ha siteden çekme değil kendi banka hesabımdan yükledim
Paranız dost 🤣Paramız diyecektin sanırım ateşte fazla durdun galiba firinci
500 az değilmi usta senin gibi birine yakışmadı hemen ordan bi payfix yolla şu kalan 5tl var orda yollayım neşemiz çoğalsınAhmet Gte çakar gibi soru sormaya basladin joecim Allah neseni arttırsın ateşle bakalm 500
Kağıdın bir köşesinede kimliğini koy sabit tut hepsi çıksın işte yolla sıkıntı çıkmazDeneyelim