- 15,176
- 11,551
- 113
Yaşadığım tarihin aw 1735 de keşke yaşasaydım
Yolladım şimdi bakalımKağıdın bir köşesinede kimliğini koy sabit tut hepsi çıksın işte yolla sıkıntı çıkmaz
Seni muhafızlar hoplatırdıYaşadığım tarihin aw 1735 de keşke yaşasaydım
Joe takila takıla iyice espirilerini %89 arttirmissin firinciParanız dost 🤣
Bu paratim nereye ait ben kullanmadım hiç iyi bişeye benzemiyoÇökmez de tüm parayı attık acil açması lazım blokeyi
Espiri değildiJoe takila takıla iyice espirilerini %89 arttirmissin firinci
Bu hoplatıyo genelde İzmir asansör civarı pasifSeni muhafızlar hoplatırdı
Mefete isim değişti paratim olduBu paratim nereye ait ben kullanmadım hiç iyi bişeye benzemiyo
%89 u hakaret sayarımJoe takila takıla iyice espirilerini %89 arttirmissin firinci
10 yolluyayim da 15 olarak Mehmetçik vakfına bagisliyalim 10 sebap ben 5 sevap sen alırsın joe500 az değilmi usta senin gibi birine yakışmadı hemen ordan bi payfix yolla şu kalan 5tl var orda yollayım neşemiz çoğalsın
Joe bizle takılıyor bu arada dosrJoe takila takıla iyice espirilerini %89 arttirmissin firinci
Oo o zaman hepten sıkıntı benim ilk mefeteyken isim değiştiler felan 1 yıl giremedim ordan 2.5k kaldı hesabı bile bulamadım öyle gitti üstünden kaç sene geçtiMefete isim değişti paratim oldu
Dikkatli fırıncı bukadar dikkat iyi değil arada esnet 🤣Joe bizle takılıyor bu arada dosr
Tahmini paramız ne zmn gelirYolladım şimdi bakalım
Mefete hesabım vardı onaylı isim değişince hesap silinmişOo o zaman hepten sıkıntı benim ilk mefeteyken isim değiştiler felan 1 yıl giremedim ordan 2.5k kaldı hesabı bile bulamadım öyle gitti üstünden kaç sene geçti
Sen bi roll yapıver müsaitsenDikkatli fırıncı bukadar dikkat iyi değil arada esnet 🤣
Kuponu görmedik bile2 kuponda yattı la kem gözler jajaja
göztepe maçı iy 1.5 oldu aq2 kuponda yattı la kem gözler jajaja