- 48,743
- 53,285
- 113
Ben Aion cuyum joecimBu mt2 de demirci vardı ya hani o tam sensin ha
Ben Aion cuyum joecimBu mt2 de demirci vardı ya hani o tam sensin ha
Sakinle bahsi hafif arttır 2 maç devam borcunu ödicek kadar garantiye al gerisini boşverEn olcak maçlarda gol olmuyo
KralBen Aion cuyum joecim
Tadımlık ye der dikerim sonra o çocuğu oradaGelirken 50 liralık kaju alır mısın dost
Buraya attım cacık olduKuponu görmedik bile
Meto forumu hamama goturelim giriş ücreti senden çıkış bendenBuraya attım cacık oldu
Buraya atilan kupon kesin gelirdi halbuki 🤣🤣Buraya attım cacık oldu
Burası teşkilat kardeşim bunlar böyle bilmiyor musunBuraya attım cacık oldu
Adı üstünde losers hoşgeldin metinBuraya attım cacık oldu
Buraya attım cacık oldu
Biraz önce sen ve ben hariç herkese dağıtım yapmadı mı bunlarBurası teşkilat kardeşim bunlar böyle bilmiyor musun
Çıkış arka kapıdan mıMeto forumu hamama goturelim giriş ücreti senden çıkış benden
Metin kardesimiz yenimi katıldı aramıza joecim teşkilat üyesi yapalım onu giriş ücreti 20 usdAdı üstünde losers hoşgeldin metin
Metin 20usd verir gibi yapar 100usd alır gider amanMetin kardesimiz yenimi katıldı aramıza joecim teşkilat üyesi yapalım onu giriş ücreti 20 usd
Adi bi herifsin senBiraz önce sen ve ben hariç herkese dağıtım yapmadı mı bunlar
- kaça kadar gidiyomus abiHesapta bakiye varmiki diye girdim..7k yi görünce biri yanlışlıkla para atmış sanıp sevindim,sevinç saniyelik sürdü eksii 7,k yazdinigini farkettim..Popy hesabı olan varmı..hesabına bı baksın..bı bendemi böyle..?
Ekli dosyayı görüntüle 776175
Abi bu ne buraya da mı borçlandın🤣Hesapta bakiye varmiki diye girdim..7k yi görünce biri yanlışlıkla para atmış sanıp sevindim,sevinç saniyelik sürdü eksii 7,k yazdinigini farkettim..Popy hesabı olan varmı..hesabına bı baksın..bı bendemi böyle..?
KırdınAdi bi herifsin sen![]()
Anlamadimki MK bı oraya icra yoktuAbi bu ne buraya da mı borçlandın🤣
Yeraltında başka borçlanmadıl yer varmı buraya nasıl borçlandınHesapta bakiye varmiki diye girdim..7k yi görünce biri yanlışlıkla para atmış sanıp sevindim,sevinç saniyelik sürdü eksii 7,k yazdinigini farkettim..Popy hesabı olan varmı..hesabına bı baksın..bı bendemi böyle..?