http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
10,996
113
Maaştan bile kesmez sadece kredi notu düşer başka bişey olmaz maaştan kesmesi için bile aylar aylar geçmesi lazım avukata devredilmesi lazım vs vs
Maşallah kardeşim avukat cübbesi ile hamur açıyormuşsunda haberimiz yokmuş :D 30 yaşımdayın 1 kere kredi kartı bile kullanmadım biliyor musun ya da herhangi bi borcum olmadı bi bok bilmiyorum bu konularda aq

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Maaştan bile kesmez sadece kredi notu düşer başka bişey olmaz maaştan kesmesi için bile aylar aylar geçmesi lazım avukata devredilmesi lazım vs vs
Kanka aynen ama hakki var direkt ben yasadim onu işte gcen 90 gun odeme yapmayinca icraya düştü orda da baya bir sure 6 7 ay kaldi öyle en son maastan kesicekti odedik işte ama hakki var yani 6 7 ay beklemedende maasa haciz koyabilirdi diye biliyom emin degilim

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Maşallah kardeşim avukat cübbesi ile hamur açıyormuşsunda haberimiz yokmuş :D 30 yaşımdayın 1 kere kredi kartı bile kullanmadım biliyor musun ya da herhangi bi borcum olmadı bi bok bilmiyorum bu konularda aq
Boşver bankalara borcun olmasın biz zor toparladık gtü bi kere girdin mi o borca katlana katlana devamke

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Gaddar 1300 ü cepledi o günde banlandı işe bak sen🤣