Magnum yiyemiyoruz biz metinimYasıyorsun bu hayatı yemek 2 öğün luks
Magnum yiyemiyoruz biz metinimYasıyorsun bu hayatı yemek 2 öğün luks
Maşallah kardeşim avukat cübbesi ile hamur açıyormuşsunda haberimiz yokmuşMaaştan bile kesmez sadece kredi notu düşer başka bişey olmaz maaştan kesmesi için bile aylar aylar geçmesi lazım avukata devredilmesi lazım vs vs
Kanka aynen ama hakki var direkt ben yasadim onu işte gcen 90 gun odeme yapmayinca icraya düştü orda da baya bir sure 6 7 ay kaldi öyle en son maastan kesicekti odedik işte ama hakki var yani 6 7 ay beklemedende maasa haciz koyabilirdi diye biliyom emin degilimMaaştan bile kesmez sadece kredi notu düşer başka bişey olmaz maaştan kesmesi için bile aylar aylar geçmesi lazım avukata devredilmesi lazım vs vs
Boşver bankalara borcun olmasın biz zor toparladık gtü bi kere girdin mi o borca katlana katlana devamkeMaşallah kardeşim avukat cübbesi ile hamur açıyormuşsunda haberimiz yokmuş30 yaşımdayın 1 kere kredi kartı bile kullanmadım biliyor musun ya da herhangi bi borcum olmadı bi bok bilmiyorum bu konularda aq
Oo basvuru yapalim hemenMaşallah kardeşim avukat cübbesi ile hamur açıyormuşsunda haberimiz yokmuş30 yaşımdayın 1 kere kredi kartı bile kullanmadım biliyor musun ya da herhangi bi borcum olmadı bi bok bilmiyorum bu konularda aq
Türk Telekom'da çalışırken kredi ve kredi kartı başvurusunda bulunmuştum vermemişlerdi saldım öyle iyi ki de vermemişlerBoşver bankalara borcun olmasın biz zor toparladık gtü bi kere girdin mi o borca katlana katlana devamke
Kardeşim gidip az orta pişmiş bifteğini yerken yanında kırmızı şarabını yudumlar mısınOo basvuru yapalim hemen
Sigortaliyken imkansiz vermemesi sen biseyler yapmissindir öncesinde ya da yeni baslamissindir işeTürk Telekom'da çalışırken kredi ve kredi kartı başvurusunda bulunmuştum vermemişlerdi saldım öyle iyi ki de vermemişler
Parayı bulan intihar komandosu mu oluyo demek istiyorsun kısacaGaddar 1300 ü cepledi o günde banlandı işe bak sen🤣
Yeni başlamıştımSigortaliyken imkansiz vermemesi sen biseyler yapmissindir öncesinde ya da yeni baslamissindir işe
Örnek @MrlbraParayı bulan intihar komandosu mu oluyo demek istiyorsun kısaca![]()
Burda 😁Gaddar 1300 ü cepledi o günde banlandı işe bak sen🤣
@Mrlbra tencerede mısır patlatamaz
Hani nerdeBurda 😁
@Zaitzeww tanidigi ..Hani nerde
Evi satmasınlar yada kağıt gitmezmi
O değil o beyaz@Zaitzeww tanidigi ..
Hatuna aldım ben ekmeg yıyom ıslatıpMagnum yiyemiyoruz biz metinim