- 22,435
- 23,079
- 113
Banane norteden100₺ fazla atsana northeye çekim vericem yetişmez
Banane norteden100₺ fazla atsana northeye çekim vericem yetişmez
Bende ıstıyom
Yav amkBanane norteden
Geçmiş olsun 2 gün zindanYav amk
Tmmdir canim300 attım 100-100 benim 2 hesaba 100 norteye atarsın
Para gelınce canımTmmdir canim
Holi sectim aslinda amaUla nortre seninki yanlislikla jojoya gitmis olabilir daha gecemedi de iptal ettim bildirim bekleniyor diyor
Hayattaki şansım eksjdjaUla nortre seninki yanlislikla jojoya gitmis olabilir daha gecemedi de iptal ettim bildirim bekleniyor diyor
Lan bir lan holi sectim ama bir an jojo gordum diye iptal ettim boyle bekliyor akHayattaki şansım eksjdja
Canlida da 50 kisi akLan bir lan holi sectim ama bir an jojo gordum diye iptal ettim boyle bekliyor ak
Para yanlış kısılerın ellerınde puhahaLan bir lan holi sectim ama bir an jojo gordum diye iptal ettim boyle bekliyor ak
Bana atmadi metinim araya fitne sokamadin pahhhaaPara gelınce canım
Pazar tatılı bugün fıtne yok 😀😀Bana atmadi metinim araya fitne sokamadin pahhhaa
Jojoya da gelmemiş dkskLan bir lan holi sectim ama bir an jojo gordum diye iptal ettim boyle bekliyor ak
Yok la bildirim bekleniyor diyor iste hala canlida 50 kisi var hala sira gelmedi son 4 dk ak puahahJojoya da gelmemiş dksk
İptal oluyor bekleyınce bekleYok la bildirim bekleniyor diyor iste hala canlida 50 kisi var hala sira gelmedi son 4 dk ak puahah
Ben 2 hesaptan aldım gelirse birinden geleni sana atarımJojoya da gelmemiş dksk
Zink holide al cabukkkJojoya da gelmemiş dksk