- 8,447
- 10,675
- 113
Yok la olur mu öyle kısmet sağol yinedeBen 2 hesaptan aldım gelirse birinden geleni sana atarım
Yok la olur mu öyle kısmet sağol yinedeBen 2 hesaptan aldım gelirse birinden geleni sana atarım
Tmm attim la gelirse birini bana at puajahjaBen 2 hesaptan aldım gelirse birinden geleni sana atarım
Holide para al cabukYok la olur mu öyle kısmet sağol yinede![]()
Su an hamster gibi girip almıştır oHolide para al cabuk
Aldımm son saniye aq eksjHolide para al cabuk
Puahahah adi herifSu an hamster gibi girip almıştır o
Iyi bari zaten gelmezde gelirse 1250 sana atmak zorunda kalacaktik puhahaAldımm son saniye aq eksj
Hollanda iste la olabikirŞu an başlayan maç zor gibi onu atlatırsak wonn yazar inş
Kupon bozunca wonnluyoDurduk yere kupon bozduk hala gelmedi delirxem
Won oldu zaten maçKupon bozunca wonnluyo
HassikomeWon oldu zaten maç
Atam ben bu borcu ödeyemem gibi dürüst olayım en azından puhahaha kesene bereket yav dün attiginla kupon yaptım 35 dk tek gol çıkmadı yattı. Kayıp bonusu ile güzel para verecekti aynı şekil 40 dk tek gol çıkmadı yattı. Dedim 1-2k yapıp olaya atarım %50 nakit verio tek kat çevrim
Yalvarırım devam et kazanmayaBugün şans var gibi
Holi alıcaz diye gümledik 😅Yalvarırım devam et kazanmaya
Seninkiler borç değil diğerleri borç hocam onlara faiz uygulayıp seninkini çıkarcam onlardanAtam ben bu borcu ödeyemem gibi dürüst olayım en azından puhahaha kesene bereket yav dün attiginla kupon yaptım 35 dk tek gol çıkmadı yattı. Kayıp bonusu ile güzel para verecekti aynı şekil 40 dk tek gol çıkmadı yattı. Dedim 1-2k yapıp olaya atarım %50 nakit verio tek kat çevrim
Özel gelirse borctan düsermiyiz atamSeninkiler borç değil diğerleri borç hocam onlara faiz uygulayıp seninkini çıkarcam onlardan