- 8,447
- 10,675
- 113
Beyler vbette 100-200 atında yalandan 1.10 1.20 öyle oynatın sürekli tek maç tek maç jackpot için gerçekten denk gelebilir
Olum o milyonda birBeyler vbette 100-200 atında yalandan 1.10 1.20 öyle oynatın sürekli tek maç tek maç jackpot için gerçekten denk gelebilir
Hüngür hüngür ağlıyorum. Yav bir para cekemedik ki zınklatalım konuyu. Yemin ederim kaç zamandır meleğe versem şeytan kazanio puhahaSeninkiler borç değil diğerleri borç hocam onlara faiz uygulayıp seninkini çıkarcam onlardan
Yav şans işi o öyle ayarlamakla olmazBeyler vbette 100-200 atında yalandan 1.10 1.20 öyle oynatın sürekli tek maç tek maç jackpot için gerçekten denk gelebilir
Bana bıkere düştü la 100 100 öle sallıyordum masa tenısıne cıft 1.30 felan hep 2000 düştüğü 20 kupon felan yapmıştım cuma günleri verıyordu parayıBeyler vbette 100-200 atında yalandan 1.10 1.20 öyle oynatın sürekli tek maç tek maç jackpot için gerçekten denk gelebilir
Onun vartları vardı en son mesela 100-300₺ bahse mini jackpot 1000-2500₺ bahse minör falan diye 100-200 e grand düşmeyebilitBeyler vbette 100-200 atında yalandan 1.10 1.20 öyle oynatın sürekli tek maç tek maç jackpot için gerçekten denk gelebilir
Şeytan hep kazanır hoca sen şeytana verHüngür hüngür ağlıyorum. Yav bir para cekemedik ki zınklatalım konuyu. Yemin ederim kaç zamandır meleğe versem şeytan kazanio puhaha
Youtube a yaz izle dost onlar guzel anlatir bizdenBinance globalde şöyle bı miktar var bunu nasıl sıteye atarım bı türlü anlayamadım kullanan var mı aceba
Bakiye cok anlatmaya değmez gibi geldi di mü 😅Youtube a yaz izle dost onlar guzel anlatir bizden
Yok la bende ancak öyle yaptim en son ezbere bilmiyom karisik geldi bayaBakiye cok anlatmaya değmez gibi geldi di mü 😅
Kaç TL yapıyor ki kralBinance globalde şöyle bı miktar var bunu nasıl sıteye atarım bı türlü anlayamadım kullanan var mı aceba
kupon kazandığı gibi bakiyeye düşüyo mu jackpot denk gelirseBana bıkere düştü la 100 100 öle sallıyordum masa tenısıne cıft 1.30 felan hep 2000 düştüğü 20 kupon felan yapmıştım cuma günleri verıyordu parayı
Kımlık yenı mı eskı mıBinance globalde şöyle bı miktar var bunu nasıl sıteye atarım bı türlü anlayamadım kullanan var mı aceba
Öle degıl la haftalık çekiyolar jackpotu cuma belli oluyor sonuçkupon kazandığı gibi bakiyeye düşüyo mu jackpot denk gelirse
Bana betgitte düştü bi kere 1500₺ direkt bakiyeye geçtikupon kazandığı gibi bakiyeye düşüyo mu jackpot denk gelirse
Pzt ve cuma var iste o aralikta yaptigin kuponlara dusuyorÖle degıl la haftalık çekiyolar jackpotu cuma belli oluyor sonuç
YesPzt ve cuma var iste o aralikta yaptigin kuponlara dusuyor