- 37,013
- 37,161
- 113
Katiplik sınavına girsen hiç değilse elinde mesleğin olurdu komşu10 parmak ççalıştım yinede alamadım
Katiplik sınavına girsen hiç değilse elinde mesleğin olurdu komşu10 parmak ççalıştım yinede alamadım
Yalvarırım at gelsin bı sekilde 110a tamamlamayw çalışacam85 var işine yararsa
Şimdi elimde ne var diye sorsana komşuKatiplik sınavına girsen hiç değilse elinde mesleğin olurdu komşu
25 bulunca söyle atayım şimdi eldekinden de olma 100 yapana kadar🤣🤣Yalvarırım at gelsin bı sekilde 110a tamamlamayw çalışacam
Jojobete atiliyor hocam 110 yap cekYalvarırım at gelsin bı sekilde 110a tamamlamayw çalışacam
Dokunursam pcm ağabey at gelsin25 bulunca söyle atayım şimdi eldekinden de olma 100 yapana kadar🤣🤣
Başlat yeni dmDokunursam pcm ağabey at gelsin
Yalvarırım dalga geçme hocam çok önemli birnkonuJojobete atiliyor hocam 110 yap cek
Aman Ağzımızın Tadı Kaçmasın Ali Rıza BeyŞimdi elimde ne var diye sorsana komşu![]()
9₺ sıktımDokunursam pcm ağabey at gelsin
Whybana gözükara 2500 adam lazım ansnsnsnsn
Dur darly etiket atmış roll yap diye rollden çekemezsem yazarım yalvarırım dokunma dursun o 85Başlat yeni dm
Gözüm kara ama adam değilimbana gözükara 2500 adam lazım ansnsnsnsn
senin bu hoff pp deki.lavuk kimdi la halil dervis mi
O zaman yalvarırım kazan bizimkini de 100 e tamamlaDur darly etiket atmış roll yap diye rollden çekemezsem yazarım yalvarırım dokunma dursun o 85
bize adam değil çakal lazımGözüm kara ama adam değilim
Umut tohumcu lyon maçında son saniyede attığı golle sağlam kazandırmıştısenin bu hoff pp deki.lavuk kimdi la halil dervis mi
Doğru adresbize adam değil çakal lazım