- 8,447
- 10,675
- 113
kanka bilmiyom yatırım istemiyo olabilir kriter belirtmemiş hiç direkt kodu dene olm ne kaybedersinBenim yatırım 0 buraya
kanka bilmiyom yatırım istemiyo olabilir kriter belirtmemiş hiç direkt kodu dene olm ne kaybedersinBenim yatırım 0 buraya
Aldım çekim kaç diyen bile varAk ne mallar var kod 00.00 da aktif olacak diye yazıyor konuda. Adam Kodu girdim olmuyor diye yazmış
Boyle maclara korner alin ve izleyinBu kadar keyif alarak kaybettiğimi hatırlamıyorum izleyen ne demek istediğimi anlamıştır son 10 dakikada 5 gol çıkacak maç kalecinin değeri 50 milyon arttı muhtemelen spiker sadece onu konuştu o kadar diyimsağlık olsun
doğru diyon 4-5 korner çıktı 10 dk daBoyle maclara korner alin ve izleyinbenimki yanindaki basketten gitmisti ak
kazankazanCio kod ne
HakansukurAriferdem kod hocamCio kod ne
Orda basketçi yazdığına bakma adam futbol gurmesi dostdoğru diyon 4-5 korner çıktı 10 dk da
TeriminPamukGötü hocamCio kod ne
kardeşim yattı diye gelme tuttu diye gel zınk falan bir şeyler yaz yakışıyor mu urfalı kardeşimErhan sağolsun 250 atmıştı sigara aldık kalan 150 TL yi 500 yapıp rokete attık şu kuponun yatmasi yazık oldu. Direk çevrim bitmişti kafadanEkli dosyayı görüntüle 774393
Şaşırt bir kereErhan sağolsun 250 atmıştı sigara aldık kalan 150 TL yi 500 yapıp rokete attık şu kuponun yatmasi yazık oldu. Direk çevrim bitmişti kafadanEkli dosyayı görüntüle 774393
Valla 5k çekimi vardır zinklatirdim herkesi ama olmadıkardeşim yattı diye gelme tuttu diye gel zınk falan bir şeyler yaz yakışıyor mu urfalı kardeşim
Ferdi : O kafayla iyi bile ilerledin kardeşimCio kodu alamazsam urgan hazır direkt asacam kendimi bu kafa bu gövdeye ağır gelmeye başladı