Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,531
12,742
113
Bu önümüzdeki ay ya en dibi görecem yada çıkacaz bu cehennemden bakalım
Aman diyim sakin git. Ben ödemem gereken 80k var diye bir gecede 55k maaşı yedim. Ama şimdi bakıyorum da borcu şu ana kadar hala erteleyebildim. O an soğuk kanlı olabilsem yavaş yavaş gidip bi şekilde çıkardim o parayı ama o an öyle düşünemiyor insan. Yarına kadar bu parayı katlamam lazım diyor surekli

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,617
23,225
113
Aman diyim sakin git. Ben ödemem gereken 80k var diye bir gecede 55k maaşı yedim. Ama şimdi bakıyorum da borcu şu ana kadar hala erteleyebildim. O an soğuk kanlı olabilsem yavaş yavaş gidip bi şekilde çıkardim o parayı ama o an öyle düşünemiyor insan. Yarına kadar bu parayı katlamam lazım diyor surekli
O gün gelsin bi dost ilk kuponda işin rengi belli olcak dedin gibi hırs olursa iş biter hayırlısı cümletem hayırlı geceler

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Dedik sana o günde oynama diye sen acele ettin🤣