- 31,261
- 28,837
- 113
Allah’ını seviyorsan git kendine bi sigara alCok sukur tutturdan 95 lira cektik
Oglani gonderdim gitti almayaAllah’ını seviyorsan git kendine bi sigara al
Afiyet olsun kardeşim bişey degilCok sukur tutturdan 95 lira cektik
Kodu ben senden once forumda konusu var ordan aldim hatta bak o konuya yorumda yaptim ama sennin gusel enerjinle harmanlandi gaddar reisss sana yeri zamanı gelince guzel bir kiyak yapicam 10 gün içinde sende benim gbisinAfiyet olsun kardeşim bişey degil
Adamsın yinede bişey değil kardeşim 😅Kodu ben senden once forumda konusu var ordan aldim hatta bak o konuya yorumda yaptim ama sennin gusel enerjinle harmanlandi gaddar reisss sana yeri zamanı gelince guzel bir kiyak yapicam 10 gün içinde sende benim gbisin
Mega joker 0.10 ftnAslan kızım bilge be
Yok artik puahahAslan kızım bilge be
En azından insaflıymış 3000 yap 300 çek de diyebilirdi🤣Murobet 450 deneme bonusu veriyor 3 bin yap 1.500 çek @Barrios sen yaparsın bunu
Kanka vallaYok artik puahah
Link acilMurobet 450 deneme bonusu veriyor 3 bin yap 1.500 çek @Barrios sen yaparsın bunu
Geliyor linkLink acil
Gene çekemedikYok artik puahah
Dusuk betten daimond flashta cevir laGene çekemedik
Kanka 0.10 üzerinden çeviriyom ama galiba herkes aynı şeyi denediği için vermiyo 😅 10 kat çevrim çok fazla yavDusuk betten daimond flashta cevir la
0.10 cok la 3 ftnye 0.02 ve arada 0.04 ancak oyleKanka 0.10 üzerinden çeviriyom ama galiba herkes aynı şeyi denediği için vermiyo 😅 10 kat çevrim çok fazla yav