- 11,603
- 9,716
- 113
Kanka gelen ata bagliHer ayağa rast gele at yazıp hepsini tutturursaö ne olur
Kanka gelen ata bagliHer ayağa rast gele at yazıp hepsini tutturursaö ne olur
Hepsi sürprizKanka gelen ata bagli
Onemli onemli favoriye basip misli oynamaktan bahsediyor ege. Yanina da 1 2 esekNasıl önemli değil hepsi sürpriz olacak
Guzel para alirsinHepsi sürpriz
Dragone flame@Muhasebe90 gel de 7deki yarisa yetistir bizi
Tek yazacam gunun bankosuDragone flame
6 aydır koşmamış ma ne galop yapmış öyleTek yazacam gunun bankosu
Adam sampiyon apo sen ne anlarsin kapat forumu6 aydır koşmamış ma ne galop yapmış öyle
Tmm Mrlbra 300 atsın 😅7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırımAdam sampiyon apo sen ne anlarsin kapat forumu
Ben anlamıyorum7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
Cikar bakalim bi kupon3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırım![]()
La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedimTmm Mrlbra 300 atsın 😅
Kanka zaten anlama ihtimalimiz yok muhasebe bir iki tüyo verse yeter bunlar atların dedelerinizi torunlarını falan biliyoBen anlamıyorum
Görücü usulü at yarışı3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırım![]()
Kanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedim
Buna da bağımlı oluruz aaw sonra 🤣La brn tek de oynarim sinerji olsun diye dedim
Tabi efenimKanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅