- 80,240
- 53,074
- 113
He puhsha7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
He puhsha7de yaris @egehandro @Mrlbra @butragueno cikaralim la bi kupon 150ser. Kayederken zevk aliriz en kotu
450 atsin lutfeeenKanka bende size katılmak istiyorum ama 150₺ param olmadığı için mrlbra 300 atsın dedim benim payımı da 😅
Hahhaha yok laa cidden 2002 den 2021 yılına kadar eşşek kovaladıkGörücü usulü at yarışı
Oynamaya gerek yok kardeşim kupon ne veriyorsa kazanmış gibi düşünüp atayım direkt450 atsin lutfeeen
3 yildir oynamiyosan 6 aydir yarismadigini nerden biliyon la puahha3 yıldır kupon yapmadım bunların ana babalarını tanırım![]()
Bunları deftere karala olumOynamaya gerek yok kardeşim kupon ne veriyorsa kazanmış gibi düşünüp atayım direkt
AtammmOynamaya gerek yok kardeşim kupon ne veriyorsa kazanmış gibi düşünüp atayım direkt
La cok zevkli ben cikardim bi kuponBuna da bağımlı oluruz aaw sonra 🤣
Haha hepsi yazıyor orda3 yildir oynamiyosan 6 aydir yarismadigini nerden biliyon la puahha
2 ayak 8 numara ekleyelimLa cok zevkli ben cikardim bi kupon
Apo at ekledikce para artiyor apooo2 ayak 8 numara ekleyelim![]()
İnan kabul etmesini çok isterim ama azıcık tanıdıysam 10dk sonra cevap verir@Mrlbra 350 350 girelim genisletelim kuponu. Suatla egeyi de ortak ederiz shshsh 10dk var
Ahahzhshzhzhİnan kabul etmesini çok isterim ama azıcık tanıdıysam 10dk sonra cevap verir
Puahhahaahahqhaİnan kabul etmesini çok isterim ama azıcık tanıdıysam 10dk sonra cevap verir
Benide ortak edin tuttur 50 promo para vermiş 675 tl mız olacak 2 maç 1 er gol bekliyoruz@Mrlbra 350 350 girelim genisletelim kuponu. Suatla egeyi de ortak ederiz shshsh 10dk var
Ortaksin apocum 500at seriBenide ortak edin tuttur 50 promo para vermiş 675 tl mız olacak 2 maç 1 er gol bekliyoruz![]()
İlk önce 2 gol lazım sen 8e bak kanka 7 yetişmez bu işOrtaksin apocum 500at seri