La kupon gelse zaten hepsni ben atardımOrtaksin apocum 500at seri
La kupon gelse zaten hepsni ben atardımOrtaksin apocum 500at seri
Bence roll yapalim puahhahİlk önce 2 gol lazım sen 8e bak kanka 7 yetişmez bu iş
Yabanci var 7sen sonra. Yetisir her turlu de malborya salakta su an ahahaha. Kuculturum kuponu en kotuİlk önce 2 gol lazım sen 8e bak kanka 7 yetişmez bu iş
Kanka tepkime atıyo ama ses yok 😅Yabanci var 7sen sonra. Yetisir her turlu de malborya salakta su an ahahaha. Kuculturum kuponu en kotu
Kardeşim duayla edeyim boşver ikimiz olalım sen bas 600 ben sana 300ü atarım kuğon gelirse@Mrlbra 350 350 girelim genisletelim kuponu. Suatla egeyi de ortak ederiz shshsh 10dk var
Goller gelirse 5 lı ganyan yaparız 2. Ayak 8 numarasız olmazYabanci var 7sen sonra. Yetisir her turlu de malborya salakta su an ahahaha. Kuculturum kuponu en kotu
Hesapta olan gorselde yazıyor malboryacim. Ben yapiyorum senden hayir gelmez ahahahKardeşim duayla edeyim boşver ikimiz olalım sen bas 600 ben sana 300ü atarım kuğon gelirse
Tamam la diğerine oynarsınız iste nakitte olsa atardıHesapta olan gorselde yazıyor malboryacim. Ben yapiyorum senden hayir gelmez ahahah
Apo yabanciya oynariz ben sunu bi duzenlimGoller gelirse 5 lı ganyan yaparız 2. Ayak 8 numarasız olmaz
Du ben buna oynayayim ona da oynarizTamam la diğerine oynarsınız iste nakitte olsa atardı
Adam kazanç ihtimali yokken günde 20 kere 300₺ atıyor kazanç ihtimali varken 3000 atar 😅Tamam la diğerine oynarsınız iste nakitte olsa atardı
Attım 300Hesapta olan gorselde yazıyor malboryacim. Ben yapiyorum senden hayir gelmez ahahah
Tamam bak sen kupon gelirse yaparısApo yabanciya oynariz ben sunu bi duzenlim
H.e kim diyorum aw ahahahha yapiyorum hemenAttım 300
Kdkskskdkskks H.EmreH.e kim diyorum aw ahahahha yapiyorum hemen
Şimdi yabancı mı olduk vayyApo yabanciya oynariz ben sunu bi duzenlim
Yaris yabanci ironidir falan ama netleştirelim 😅Şimdi yabancı mı olduk vayy
Siyaset yapma kardeşimYaris yabanci ironidir falan ama netleştirelim 😅