Dümen reis Pp niye değiştinUlan ağlaya ağlaya getirdik çok şükür
Goolllllll 1-0
Dümen reis Pp niye değiştinUlan ağlaya ağlaya getirdik çok şükür
Goolllllll 1-0
Salih bana attım dedi ona söyle dedi bende onun yalancısıyım ferdi ölmüş o mezarda unutAttım demişsin benim yerime ferdiye mi attın
Zaten burdaydik joecigim kör müsünSuvatım hemen geldin
Salih ağbey kesene bereketSalih bana attım dedi ona söyle dedi bende onun yalancısıyım ferdi ölmüş o mezarda unut
Suvatım yalan söyleme bak sinirleniyorum bildiri geldi üstten hemen geldin ateisler bunuda açıklasın ateist @ferdikadıoğlu gel açıklaZaten burdaydik joecigim kör müsün
Olta geldi sazan çıktı bida deneyiniz.Salih ağbey kesene bereket
Joecigim sen geldin dikkat edersen puauha ayrica gelsem ne olur ak ne alakaSuvatım yalan söyleme bak sinirleniyorum bildiri geldi üstten hemen geldin ateisler bunuda açıklasın ateist @ferdikadıoğlu gel açıkla
Roll mü açıcam yoksa poğaça döner falan mı alayımOlta geldi sazan çıktı bida deneyiniz.
tamam şimdi gidebilirsin izin verdimJoecigim sen geldin dikkat edersen puauha ayrica gelsem ne olur ak ne alaka
Kuru ekmek arasına kedi maması koy yeRoll mü açıcam yoksa poğaça döner falan mı alayım
Kedi maması çok pahalıKuru ekmek arasına kedi maması koy ye
Bu kadar sinir iyi degil joecigim puahhahatamam şimdi gidebilirsin izin verdim
Sinirmi benmi sinirliyim niye sinirliyim suvatım anlatsana neyse atarsa 4 gün 23k pirimeBu kadar sinir iyi degil joecigim puahhaha
Kanka zenginlik görecelidir bilirsinZengini mi yine kolpa mı pıhaja
Buradayım nrlrr oldı yinehey ilk önce drogbaya sözüm var o buralara gelsin bi ona atıcam![]()
YatmışızBattık mi kardeşlerim
Kimse yazmadığına göre henüz batan yok galibaBattık mi kardeşlerim