- 8,447
- 10,675
- 113
Katılıyorum 1.20 den yattım 43-44 gol çıktı iy 1.5 alt aldıgım maçtaAbi salihin parayla kesinlikle olmayacak şey oluyor yatıyoruz 😅
Katılıyorum 1.20 den yattım 43-44 gol çıktı iy 1.5 alt aldıgım maçtaAbi salihin parayla kesinlikle olmayacak şey oluyor yatıyoruz 😅
O ligde sen ben de oynarız la çok iyi olmaya gerek yok puhahaSawyer yedekmiş ligin en iyi forveti evde bide jakoliç var oda iyi
Bu zamana kadar belki 30K göndermiştir bana won 0 akKatılıyorum 1.20 den yattım 43-44 gol çıktı iy 1.5 alt aldıgım maçta
2 oran altı oynayan erkek 🌈Katılıyorum 1.20 den yattım 43-44 gol çıktı iy 1.5 alt aldıgım maçta
SebepBugun banlanmassam daha banlanmam forumdan
Maddi talep 😅
Aynen 1 koşu attınmı geberip kalırım ordaO ligde sen ben de oynarız la çok iyi olmaya gerek yok puhaha
70 80 lira sigara parasi icin dm atyorum ayin 5 inde atarim diye belkide bunu yasdim diye bile banlanirim saglik olsun
Maneviyat daha onemli sanki🤣Maddi talep 😅
Ferdinin ruhu zuhur ettiMaddi talep 😅
Bugün cuma reisManeviyat daha onemli sanki🤣
Yok la aç Sydney maçlarını izle Douglas Costa yürüyerek oynuyor sjsjsjsjAynen 1 koşu attınmı geberip kalırım orda
Ah be Ferdi olsa şuan atmıştı70 80 lira sigara parasi icin dm atyorum ayin 5 inde atarim diye belkide bunu yasdim diye bile banlanirim saglik olsun
Diz coktuk kardesim duamizi ettik elhamdulillahBugün cuma reis
Aslan kardesim ferdim kulagi cinlasinAh be Ferdi olsa şuan atmıştı![]()
Geçen gitmişler Lion city e elenmişler hocası türk ne beklersin ki ufuk talay kimmişYok la aç Sydney maçlarını izle Douglas Costa yürüyerek oynuyor sjsjsjsj
Çek youtube reis noldu o iş 😅Diz coktuk kardesim duamizi ettik elhamdulillah
2 gunde 1200 aldim kanka 3. Gun para istediler 400 birikti icerde parali gorev var yapman lazim dediler bende yar... yiyin alcagimi aldim 2 gun yeter dedim engelledolerÇek youtube reis noldu o iş 😅