- 31,263
- 28,843
- 113
Sen bir ara onun hesabı zıngıldatiodun ama aynı cevabı göremedin galibaParası bitmiştir 🤣
Sen bir ara onun hesabı zıngıldatiodun ama aynı cevabı göremedin galibaParası bitmiştir 🤣
Sana çekmişParası bitmiştir 🤣
Bu instagram’ds yandık zaten diye şey olan kız var ya onunla konusuyomİyidir napıyoruz kime yürüyoruz
Yatırıma ek spin konusundan cikmion dost puhahahne zaman param oldu ki aylardir parasizim
Saygısızlık tamamen. 5k neyine yetmiomus onun50k çektim 25-25 bölüşelim demiş
Sonra bi uyandın50k çektim 25-25 bölüşelim demiş
Sorma bende o yüzden küstümSaygısızlık tamamen. 5k neyine yetmiomus onun
Mercedes iddiasına girdik yalan atıp onu tamamlamaya calısıyom hoca 😅 yoksa nasıl alcazSaygısızlık tamamen. 5k neyine yetmiomus onun
Yandık mı peki kardeşimBu instagram’ds yandık zaten diye şey olan kız var ya onunla konusuyom
ben sap sap gardaşima 5 k da attim vakti zamaninda 15 k geride cekti sayemde ama iste alınganlik çok yapiyor sap beySen bir ara onun hesabı zıngıldatiodun ama aynı cevabı göremedin galiba
Daha değil kardeşimYandık mı peki kardeşim
Biz hikayeyi bide şapşaptan dinlesek iyi olur dost gene deben sap sap gardaşima 5 k da attim vakti zamaninda 15 k geride cekti sayemde ama iste alınganlik çok yapiyor sap bey![]()
O video reklam ve etkileşim amaçlı çekilmişti. Adı neydi o kızın unuttum beyazDaha değil kardeşim
Ben aynı senin ismine benzeyen birisine bi ara bi çekim yapınca borç istedi verdim ama çözemiyom kim olduğunu yemek yicem demişti bi çözsem onu da rezil edicem 😅ben sap sap gardaşima 5 k da attim vakti zamaninda 15 k geride cekti sayemde ama iste alınganlik çok yapiyor sap bey![]()
EylülO video reklam ve etkileşim amaçlı çekilmişti. Adı neydi o kızın unuttum beyaz
Bilader 5k nı ogün zaten geri aldın 500 fazlasıyla üstüne para da attık sonra 750 borç değil hibe ettik ama sen paran oldu mu engeli bastın bunu yaptığın 2 kişi daha var o yüzden fazla uzatma daha rezil olma benceben sap sap gardaşima 5 k da attim vakti zamaninda 15 k geride cekti sayemde ama iste alınganlik çok yapiyor sap bey![]()
@sapsap10 kötü bisey diyemez kırıldımm ama.Biz hikayeyi bide şapşaptan dinlesek iyi olur dost gene de
Arada olur öyle reis 🧐 Şarkı gönder de günümüz güzel geçsin@Daimon yine eski rolling leri mağaradan çıkarmaya başlamıssın reis yeni sanıp heyecan yapiyoruz
Arada olur öyle reis 🧐 Şarkı gönder de günümüz güzel geçsin![]()