- 31,263
- 28,843
- 113
Birazdan zınklatır en güzel cevabı verir sana kardeşimMaşallah de hoca dün 500₺ aldık akşam uyuduk diye bize küsmüş cevap vermiyo
Birazdan zınklatır en güzel cevabı verir sana kardeşimMaşallah de hoca dün 500₺ aldık akşam uyuduk diye bize küsmüş cevap vermiyo
KssjsjajsjMezardan dirilir o bildirimi duyguğu an ama 2tl oldunu görürse bu sefer gerçekten ölür
Hayal etmek başarmanın yarısıdır aslanımSalih iyi çocuktu ama hayal gücü çok genişti olmayan çekimi düşünürdü
Hocam bu gökkuşağı bana ferdiyiv hatırlatıypr yoksa ferdi oğlan mı1 E1 nakit. Sporda 1.80 oran minimum (zaten 2den aşağı oynayan erkek🌈) min 10k çekim (zaten parayı 5-6x yapmadan çeken erkek🌈)
Vermesin 😅Birazdan zınklatır en güzel cevabı verir sana kardeşim
PuahahahNolur şunu başımdan alınEkli dosyayı görüntüle 774064
Atam nora slotları boş para vermez. 2yi 10 yapamiosan yatır ben yaparımPuwhahahahah hocaam 2yi 10 k nasıl yapcaz
Olum bu gerixekalı acaba 2x attıklarını mı istiyo yatırım mı yapmış kendinceNolur şunu başımdan alınEkli dosyayı görüntüle 774064
Parası bitmiş diye yorumladık iletsene dost 😀Nolur şunu başımdan alınEkli dosyayı görüntüle 774064
Terimde bütün para bana yazsınNolur şunu başımdan alınEkli dosyayı görüntüle 774064
Tamam yap 9 bana at 1 senin olsunAtam nora slotları boş para vermez. 2yi 10 yapamiosan yatır ben yaparım
NedenVermesin 😅
Sully roll 🤣Tamam yap 9 bana at 1 senin olsun
Dejavu yaşadım bu neydi
Küsüyo sonra bizim onunla bağımız paradan daha önemli
PyajahahahahaSully roll 🤣
Niye küseyim aw 😀Küsüyo sonra bizim onunla bağımız paradan daha önemli
Yok la niye küssünKüsüyo sonra bizim onunla bağımız paradan daha önemli