- 18,515
- 16,838
- 113
6 Kişi ortak ya baba tarafı çok kurbanla imanla işi yok 😅Poşete koy kargola ak puahha
6 Kişi ortak ya baba tarafı çok kurbanla imanla işi yok 😅Poşete koy kargola ak puahha
Nakliye olmaz o kadar yol git ankaraya al geri git eger orda degilsen6 Kişi ortak ya baba tarafı çok kurbanla imanla işi yok 😅
Burada bulmak lazım ama zor burada neyse dayılardan birisi 200e bulup 250der 50K koyar cebe 😅Nakliye olmaz o kadar yol git ankaraya al geri git eger orda degilsen
Hee onun yerine sen yapican puahaBurada bulmak lazım ama zor burada neyse dayılardan birisi 200e bulup 250der 50K koyar cebe 😅
Yok yapmam kanka bende neyse o 😅Hee onun yerine sen yapican puaha
Anafolu’da bütün evlerde aynı konu dönüyor şu an dost 😅Ama bu kadarda level atlanmaz ki dostlar daha 2 gün önce kelebek tavuk konuşuyorduk şimdi de dana😁😁
2019 c200d özel üretim satılır@Mercedes sponsor olur sana dost
Dm fotoğraf ve bilgileri atsana dost bende vardı pert ettim 😅2019 c200d özel üretim satılır
Bak aldın şu anDm fotoğraf ve bilgileri atsana dost bende vardı pert ettim 😅
Niye alamıyım olmBak aldın şu an
Fuckerim@Mrlbra zankk bildirimi nerde
Al kanka ruhsatı at ilk depon bendenNiye alamıyım olm
Ss alın 😅Al kanka ruhsatı at ilk depon benden![]()
Ruhsatta adını görelim yeterSs alın 😅
Tamam 😅 pertin para yatınca atarım ruhsatı direkt ama aynı dakika depo parası hesaba düşmezse ne olacakRuhsatta adını görelim yeter![]()
Kanka sen o şekil al o arabayı ruhsatta görelim modeli zınklar sonraTamam 😅 pertin para yatınca atarım ruhsatı direkt ama aynı dakika depo parası hesaba düşmezse ne olacak
Oğuz uyan oğuzzzEfendim, çekim talebiniz tarafımızca onaylanmış olup, aracı ödeme kurumu tarafından işlem sırasındadır. Ödeme, mümkün olan en kısa süre içinde tarafınıza iletilmiş olacaktır
Bu ne demek