- 22,450
- 23,112
- 113
Uğurlu demişim ödül ne alaka la 4. Mesajı atanın kuponu gelir demek istedimYemezler
Uğurlu demişim ödül ne alaka la 4. Mesajı atanın kuponu gelir demek istedimYemezler
PuajajajSen yokken bu konuya girmicem bir daha dun 1k kazandim 1.5k dagittim çok zararlı çıktım atam puaha
İlla konuşmanın devamını buldurtcanUğurlu demişim ödül ne alaka la 4. Mesajı atanın kuponu gelir demek istedim
Kardeşim o nerden bilsin sosyal medyada ne görüyosa inanıyor fakir napsın@Mrlbra yanlış bilinen şeylerin doğrusunu söyler misin arkadaşa suriyeli diyo aq
Kardeşim @egehandro zınk diye mesaj atar mısınSalihin parayı ne zaman ceplesek uğurlu geliyor
Helal kesimSalihin parayı ne zaman ceplesek uğurlu geliyor
Ceplesek falan yakışmadıSalihin parayı ne zaman ceplesek uğurlu geliyor
Açıktakiler won olursa yazmayız zaten direk gelirKardeşim @egehandro zınk diye mesaj atar mısın
Aq her seferinde nasıl sen yapabiliyorsun şunu hayır bir de geçersiz yarışmacısınCeplesek falan yakışmadı
İnsAçıktakiler won olursa yazmayız zaten direk gelir![]()
Bende bekliyorum kanka zink diyeAçıktakiler won olursa yazmayız zaten direk gelir![]()
Yanlış senedeymişim kafa hala 2024Aq her seferinde nasıl sen yapabiliyorsun şunu hayır bir de geçersiz yarışmacısın
Ödül 32₺Yeni sayfa