- 18,515
- 16,838
- 113
Eh be kardeşimEvden bakınca nerdeyse kıbrısı görüyordum o derece harika bir manzara vardı benim evde evin ekmeğini çok yedim 😀
Eh be kardeşimEvden bakınca nerdeyse kıbrısı görüyordum o derece harika bir manzara vardı benim evde evin ekmeğini çok yedim 😀
Oho benim ofiste kızların hepsi bana herkes abi diyor kafada saç dökülünce bide ben sıfıra vuruyorum daha çok abi oluyorum kellerin libido yüksek olur demeye çalışıyorum anlayan yokHiç sorma orta yaş bunalımına girdim geçen 24 yaşında bir kız abi çekti tekmeleyecektim
Ege yalvaririm uyu gece beni tek bırakma puuhhaaEh be kardeşim
Kardeşim onun Ödülü verildi zaten iş çıkarma başıma param yok 😀Yeni sayfa
Yarın toplantı var kafası çalışan bi erkek olursam en geç 2 gibi yatmam lazımEge yalvaririm uyu gece beni tek bırakma puuhhaa
Kardeşim öyle yağma yok herkes aldı orada biz sözünü tutan adamları severiz 😅 hile geçersiz spam yapmaKardeşim onun Ödülü verildi zaten iş çıkarma başıma param yok 😀
bu yaz bi ara yine flamingo 8 e gidicem denk gelirsek takılalım olmEvden bakınca nerdeyse kıbrısı görüyordum o derece harika bir manzara vardı benim evde evin ekmeğini çok yedim 😀
Cyber dağıtımı gelirmi atam puhhaaKardeşim onun Ödülü verildi zaten iş çıkarma başıma param yok 😀
Çalışmıyır denedik sjsjsYarın toplantı var kafası çalışan bi erkek olursam en geç 2 gibi yatmam lazım
Valla bana uyar 😀bu yaz bi ara yine flamingo 8 e gidicem denk gelirsek takılalım olm
Kdkskdkdks yüksek ihtimalle uyumam ama belli de olmazÇalışmıyır denedik sjsjs
Kardeşim cyber sayfa sayısı mesaj sayısı hepsinin dağıtımı sabah bitti nerde kaldın sjsjsjCyber dağıtımı gelirmi atam puhhaa
Tamam işte plan hazır @egehandro sen tekne ile @butragueno 'yu alıp deniz yoluyla bize doğru gelirsiniz sahilde karşılarız kardeşim gdsgsValla bana uyar 😀
Datça’da Konyalıya hayır dediniz Mersin’de Suriyeli ayarlıcanız akTamam işte plan hazır @egehandro sen tekne ile @butragueno 'yu alıp deniz yoluyla bize doğru gelirsiniz sahilde karşılarız kardeşim gdsgs
Kardeşim nasıl 29 2225. Sayfa 4. Mesaja ödül var dedim benSon 29
Kesene bereket iyi olduKardeşim cyber sayfa sayısı mesaj sayısı hepsinin dağıtımı sabah bitti nerde kaldın sjsjsj
Gidip düzenledin geldin mi çakaaaalKardeşim nasıl 29 2225. Sayfa 4. Mesaja ödül var dedim ben
@Mrlbra yanlış bilinen şeylerin doğrusunu söyler misin arkadaşa suriyeli diyo aqDatça’da Konyalıya hayır dediniz Mersin’de Suriyeli ayarlıcanız ak
Sen yokken bu konuya girmicem bir daha dun 1k kazandim 1.5k dagittim çok zararlı çıktım atam puahaKardeşim cyber sayfa sayısı mesaj sayısı hepsinin dağıtımı sabah bitti nerde kaldın sjsjsj