- 18,515
- 16,838
- 113
Neyse şakaydı tabi şimdi yarın biri gelir tartışırken adam olsan kedinin yemeğini yemezsin fer deliririmKedi vs kadın avcısı cepleri delik egehandro FİGHT
Neyse şakaydı tabi şimdi yarın biri gelir tartışırken adam olsan kedinin yemeğini yemezsin fer deliririmKedi vs kadın avcısı cepleri delik egehandro FİGHT
Kayınbabam diyince insan garipsiyor yaşlı gösteriyor seni kralKayınbabamın evide tecede
Ben kayınbabama yemek götürüp geliyomKayınbabam diyince insan garipsiyor yaşlı gösteriyor seni kral
Elinde hindi füme varken yazma klavyeyi yağ yapma gsrkdlopgskdkgsNeyse şakaydı tabi şimdi yarın biri gelir tartışırken adam olsan kedinin yemeğini yemezsin fer deliririm
Mayıs 1990 yaşlandık be kralKayınbabam diyince insan garipsiyor yaşlı gösteriyor seni kral
Doğum günü bonuslaeı yaklaşmışMayıs 1990 yaşlandık be kral
mayıs 1995 çıtırız be kralMayıs 1990 yaşlandık be kral
Aynen dört gözle bekliyoruzDoğum günü bonuslaeı yaklaşmış
SekizAynen dört gözle bekliyoruz
:vay 30 yaşşmayıs 1995 çıtırız be kral
Flamingo 3 kat 9 3 yıl kaldımOrada flamingo tatil siteleri var bilirsin oraya geliyoruz yazları çoğunlukla![]()
Hiç sorma orta yaş bunalımına girdim geçen 24 yaşında bir kız abi çekti tekmeleyecektim:vay 30 yaşş
Oha flamingo 3 te 2 sene kalmıştık direkt çıkışında voleybol sahası var aynı yeri diyoruz zemin katttı bizim hangi bloktu harfini unuttum gdfsgFlamingo 3 kat 9 3 yıl kaldım
Üvey kardeş çıkın yalvarırımOha flamingo 3 te 2 sene kalmıştık direkt çıkışında voleybol sahası var aynı yeri diyoruz zemin katttı bizim hangi bloktu harfini unuttum gdfsg
K blok benim ki zaten a- z bütün harfler var 😀Oha flamingo 3 te 2 sene kalmıştık direkt çıkışında voleybol sahası var aynı yeri diyoruz zemin katttı bizim hangi bloktu harfini unuttum gdfsg
Orada yaşımız daha gençti tabi neler ayıkladık beK blok benim ki zaten a- z bütün harfler var 😀
Ama ana caddeden siteye yürüyerek inerken korkardım orda bi köpekli ev vardı puajaj ben tek yaşadım yaz kış sadece yaz değil
Yok benim annem mersinli bende üniyi mersinde okudum o zaman yıl 2017 civarlarındaOrada yaşımız daha gençti tabi neler ayıkladık beben orayı seviyorum aslında samimi yani öyle çok bir şey yok ama samimi güzel sen iş için mi oradaydın yazkış dedin ya
Evden bakınca nerdeyse kıbrısı görüyordum o derece harika bir manzara vardı benim evde evin ekmeğini çok yedim 😀Orada yaşımız daha gençti tabi neler ayıkladık beben orayı seviyorum aslında samimi yani öyle çok bir şey yok ama samimi güzel sen iş için mi oradaydın yazkış dedin ya