Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Oha flamingo 3 te 2 sene kalmıştık direkt çıkışında voleybol sahası var aynı yeri diyoruz zemin katttı bizim hangi bloktu harfini unuttum gdfsg
K blok benim ki zaten a- z bütün harfler var 😀
Ama ana caddeden siteye yürüyerek inerken korkardım orda bi köpekli ev vardı puajaj ben tek yaşadım yaz kış sadece yaz değil

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
K blok benim ki zaten a- z bütün harfler var 😀
Ama ana caddeden siteye yürüyerek inerken korkardım orda bi köpekli ev vardı puajaj ben tek yaşadım yaz kış sadece yaz değil
Orada yaşımız daha gençti tabi neler ayıkladık be :D ben orayı seviyorum aslında samimi yani öyle çok bir şey yok ama samimi güzel sen iş için mi oradaydın yazkış dedin ya

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Orada yaşımız daha gençti tabi neler ayıkladık be :D ben orayı seviyorum aslında samimi yani öyle çok bir şey yok ama samimi güzel sen iş için mi oradaydın yazkış dedin ya
Yok benim annem mersinli bende üniyi mersinde okudum o zaman yıl 2017 civarlarında

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Evden bakınca nerdeyse kıbrısı görüyordum o derece harika bir manzara vardı benim evde evin ekmeğini çok yedim 😀