- 33,100
- 17,847
- 113
Baba bos yapacagın bırı degılım ısıne bak
Baba bos yapacagın bırı degılım ısıne bak
Daha oynamayacam 600bastim 200 aldim shsjsbsbHalbuki at yarışı kuponundan bahsetmiştin fjejejjsks
Kardeşim nedir bu sitelerin sizden çektiği3 tane var sadece 4. neden olmasın![]()
Kimseye bir zararımız yok efendim ekmek parası peşindeyimKardeşim nedir bu sitelerin sizden çektiği
PuajjaajaYok ben alinmadim kanka kimseyle alay da etmedim. Herkes gördü ne oldugunu. Ben hcibir seye alinmam ban yememek icin gidiyorum sadece çünkü dilimi tutamam sjsnsbs
Multiyi yese ben açardım zaten diyen sen değildin zaten 😀Kardeşim nedir bu sitelerin sizden çektiği
Bonuslar tavuk döner parasını kurtarmiyo ki 😂Beyler bonus varmı tavuk döner yicem
Bizim mersin'de 80 lira kanka tavuk dönerBonuslar tavuk döner parasını kurtarmiyo ki 😂
Dedemin üzerine açıcamMultiyi yese ben açardım zaten diyen sen değildin zaten 😀
Ooo Mersin Tömük her yaz oradayımmBizim mersin'de 80 lira kanka tavuk döner
Kardeşim bi tane Multi açarız dedik baksana adam 50 tane açtım 51 den zarar gelmez diyorMultiyi yese ben açardım zaten diyen sen değildin zaten 😀
Üzdün beni ben bi koşup için için ağlıyımSen gümlüyosun @sapsap10 olsa patlardı @JoeQuanqa olsa hüngür hüngür ağlardı
Mersin tömükte 4 yıl yaşadım la 😀 ErdemlideOoo Mersin Tömük her yaz oradayımm
PuahahahÜzdün beni ben bi koşup için için ağlıyım
Orada flamingo tatil siteleri var bilirsin oraya geliyoruz yazları çoğunluklaMersin tömükte 4 yıl yaşadım la 😀 Erdemlide
Kayınbabamın evide tecedeOoo Mersin Tömük her yaz oradayımm
Kedi vs kadın avcısı cepleri delik egehandro FİGHTKızın birisi kediye bi paket hindi füme attı kediden önce aldım