- 22,435
- 23,079
- 113
Siyaset yasak dostVebet nere la sa bu arada dostlar
Siyaset yasak dostVebet nere la sa bu arada dostlar
Baba bos yapacagın bırı degılım ısıne bakKim dedi lan çakırın kumarhanesinde para dağıtıyorlar diye haaa
Google çeviriye yazdım çeviremedi yazdığınıVebet nere la sa bu arada dostlar
VbetVebet nere la sa bu arada dostlar
Sen de üstümde egonu tatmin etmek ister misin zonguldak kömürüm 😆Siyaset yasak dost
Vbet neresi la demiş sonra selam bu arada dostlarım demişGoogle çeviriye yazdım çeviremedi yazdığını![]()
Pü ahahahah sen yine kaşınıyon ama bu sözlerleSen de üstümde egonu tatmin etmek ister misin zonguldak kömürüm 😆
Sende olmasan ne yapardık laaVbet neresi la demiş sonra selam bu arada dostlarım demiş
Atam mizah seviyesi yukselmis puahahSiyaset yasak dost
Valla ya puahajahSende olmasan ne yapardık laa
Haksizliga karsi susan dilsiz seytandir diyim hepiniz ustunuze alinin. Ben kactim bol sanslar dostlarPü ahahahah sen yine kaşınıyon ama bu sözlerle
Fakirlik çenemize vurdu puajajAtam mizah seviyesi yukselmis puahah
Tek ver öyle gitHaksizliga karsi susan disiz seytandir diyim hepiniz ustunuze alinin. Ben kactim bol sanslar dostlar
Sen siyaset için bana yemedin olum adamla alay ettiğin için yedin ağlama 😀 regl mısın şaka yapamıyoruzHaksizliga karsi susan disiz seytandir diyim hepiniz ustunuze alinin. Ben kactim bol sanslar dostlar
Wp yazdım kapalı ulaşırmısınDumanbete üye olmayan yoktur ama varsa eğer 1k cekimli davet linki var
Üyelik yok muWp yazdım kapalı ulaşırmısın![]()
Kardeşim on bonus alındı kaydedildi bileWp yazdım kapalı ulaşırmısın![]()
3 tane var sadece 4. neden olmasınÜyelik yok mu
Yok ben alinmadim kanka kimseyle alay da etmedim. Herkes gördü ne oldugunu. Ben hcibir seye alinmam ban yememek icin gidiyorum sadece çünkü dilimi tutamam sjsnsbsSen siyaset için bana yemedin olum adamla alay ettiğin için yedin ağlama 😀 regl mısın şaka yapamıyoruz
Halbuki at yarışı kuponundan bahsetmiştin fjejejjsksHaksizliga karsi susan dilsiz seytandir diyim hepiniz ustunuze alinin. Ben kactim bol sanslar dostlar