- 8,447
- 10,675
- 113
Şu ekip burada harcanıyor diye düşündüm 
3.5 dk varken 18 sayıya ulaştı ve 3.5 dk sayı atmadı lan 1 sayıdan yattım 1 sayıŞu ekip burada harcanıyor diye düşündüm![]()
Oynarken söylemen lazımdı getirirdik yatınca söylemen yakışmadı seninle üst üste koyma planlarımız var bi kupondan haberimiz yok samimiyet bitmiş3.5 dk varken 18 sayıya ulaştı ve 3.5 dk sayı atmadı lan 1 sayıdan yattım 1 sayı
Kupon atmıyom foruma artık da bence altyapı hatalı bak 21 oldu silindi 20 oldu silindi 19 oldu silindiOynarken söylemen lazımdı getirirdik yatınca söylemen yakışmadı seninle üst üste koyma planlarımız var bi kupondan haberimiz yok samimiyet bitmiş
O para ile sakın bonus işlerine girme direkt tertemiz holigana at canın ne istiyorsa onu yap büyük para denk getirirsin 1500 tane kural şu bu sorun çıkarırlar söyleyimŞimdi dostlar bugüne özel 60k yatırıma en iyi çevrimi kolay Bonus hangi siteden alınır
La dalga geçiyo kanma şu konuda şuna artık 😅O para ile sakın bonus işlerine girme direkt tertemiz holigana at canın ne istiyorsa onu yap büyük para denk getirirsin 1500 tane kural şu bu sorun çıkarırlar söyleyim
NtvsporbetŞimdi dostlar bugüne özel 60k yatırıma en iyi çevrimi kolay Bonus hangi siteden alınır
Gerci no bonustunda boyle bir bonus yok laNtvsporbet
Yok la ne dalgası. Bonus tavsiyesi kim veriyorsa anla ki o ZenginLa dalga geçiyo kanma şu konuda şuna artık 😅
Takvimbet on numaraNtvsporbet
Yeaah come falan demesi lazım ne demek ne fark ediyorOlum tipler güzel olur sadece uyruk sıkıntı 😅
İşte iyi niyetli saf köylü olunca böyle suistimal ediyorlar adamı gidiyorum ben daha bu foruma girmemLa dalga geçiyo kanma şu konuda şuna artık 😅
Gariban fukara kardeşim puahajaYok la ne dalgası. Bonus tavsiyesi kim veriyorsa anla ki o Zengin![]()
Normal NBA iseAbi son 3.5 dk bir basketbol maçında sayı çıkmaması normal mi maçı da bulamıyom hiç bir yerde
Ben hep veriyom keşke zengin olsam puajaYok la ne dalgası. Bonus tavsiyesi kim veriyorsa anla ki o Zengin![]()
Hayır olum neresi normal saçmalayaınNormal NBA ise
Kolları kopmuşsa olabilir dicemde kolun kopsa 3.5 dakikada götünle atarsın 1 sayıHayır olum neresi normal saçmalayaın
Hobi olsun diye mi bonusları takip ediyonBen hep veriyom keşke zengin olsam puaja