- 22,435
- 23,079
- 113
Çok denk geldim valla daha sabah şeyler şu şekilHayır olum neresi normal saçmalayaın
1. Per 28 taraf
2. Per 26 aynı takım
3. Per 7 aynı takım
4. Per 29 aynı takım
Çok denk geldim valla daha sabah şeyler şu şekilHayır olum neresi normal saçmalayaın
Kadin basket degil miydi la o oyleyse sık sık yaşanirAbi son 3.5 dk bir basketbol maçında sayı çıkmaması normal mi maçı da bulamıyom hiç bir yerde
Atılan da yok oldu yani hala bekliyorum belki alt yapı düzeltir diye de yokKolları kopmuşsa olabilir dicemde kolun kopsa 3.5 dakikada götünle atarsın 1 sayı
Kayıp mu gösteriyor kuponAtılan da yok oldu yani hala bekliyorum belki alt yapı düzeltir diye de yok
Benim verdigim bonuslar 500 1k yatirima la puahha kurallari okurum ama ondan hakimimHobi olsun diye mi bonusları takip ediyon![]()
Evet de daha önce de böyle oldu futbol maçıydı kayıp göstermişti alt yapı 20-25 dk sonra hesaba yatırdı parayı roketbet üstelikKayıp mu gösteriyor kupon
Var mıBenim verdigim bonuslar 500 1k yatirima la puahha kurallari okurum ama ondan hakimim
Düzelir birazdanEvet de daha önce de böyle oldu futbol maçıydı kayıp göstermişti alt yapı 20-25 dk sonra hesaba yatırdı parayı roketbet üstelik
Siteyle alakası yok sağlayıcı düzeltir birazdanEvet de daha önce de böyle oldu futbol maçıydı kayıp göstermişti alt yapı 20-25 dk sonra hesaba yatırdı parayı roketbet üstelik
Yüksek miktarlarda Bonus Cidden sıkıntı yaBenim verdigim bonuslar 500 1k yatirima la puahha kurallari okurum ama ondan hakimim
Tuttuğuna dair bi bilgi yok ki 😅 sadece öngörü yatırdılar yani kuponuDüzelir birazdan
Maç ismine baksana sonuca Google danTuttuğuna dair bi bilgi yok ki 😅 sadece öngörü yatırdılar yani kuponu
Klasik padisahta %30 var maks 10k yatirima freebet 4 mac 1.6 futbol ana para 2 kat 1.3Var mı
Pragmatik sevmem ya çöpKlasik padisahta %30 var maks 10k yatirima freebet 4 mac 1.6 futbol ana para 2 kat 1.3
Bergar zaten biliyon %50 maks 2500 marit 1k ya 500
ÇıkmıyorMaç ismine baksana sonuca Google dan
Pragmatic degil la spor bonuslari bunlarPragmatik sevmem ya çöp
4 maçta çok la padişahta maks limitim 723₺ geçen ay 80k bakiye var 723₺ bastırıyor bendr sinirden dede de yemiştim padişahtaKlasik padisahta %30 var maks 10k yatirima freebet 4 mac 1.6 futbol ana para 2 kat 1.3
Bergar zaten biliyon %50 maks 2500 marit 1k ya 500
EvetBu degil mi laEkli dosyayı görüntüle 773570