- 1,132
- 394
- 83
kral baktım lisans Çalışma durumu: GEÇERSİZ diyor paraları yok yenilememyeNon bonus Yiyenler varmış ama belki ben yüklü yatırdığım için yapmamıştır kanka ntvsporbet
kral baktım lisans Çalışma durumu: GEÇERSİZ diyor paraları yok yenilememyeNon bonus Yiyenler varmış ama belki ben yüklü yatırdığım için yapmamıştır kanka ntvsporbet
Güntekin onay bile oynamiyordur ordan atam sen niye oynuyorsunNon bonus Yiyenler varmış ama belki ben yüklü yatırdığım için yapmamıştır kanka ntvsporbet
Kanka un şu karıştır 30a sat maliyet yokBizim köyde bir komşu vardı böyle lise çağında okulu bıraktı bu işlere yöneldi pasta vs. Yavşak kendini baya geliştirdi falan atam şuan Antalya'da hem dersler verio hem otellerle calisio. Her işin çalışma şartları sıkar insanı ama o işte yükselip işi yapan değil de yaptıran olduğun zaman biraz daha rahatsın Galiba
Aynen 2k üstü ödemiyor kralkral baktım lisans Çalışma durumu: GEÇERSİZ diyor paraları yok yenilememye
Aşk nedir bilir misinGüntekin onay bile oynamiyordur ordan atam sen niye oynuyorsun
Tmm iste onun tanimi müdür tam iyi iyiMüdür yok ama patron dan sonra en yetkili işte 😂 zaten patron dükkana gelmiyor
Puahaha ntvsporbete yatirildi puahhaHerkes para kaybetmeye gitti inanılmaz puahah
2.5 orana vurduk bakalımHerkes para kaybetmeye gitti inanılmaz puahah
Zengin bahsi diye yorumladim2.5 orana vurduk bakalım
Günlük 1.5K ödeme var tam olacak 😅Zengin bahsi diye yorumladim
Siteye attım ama oynamadım daha akşam oynicam. Şimdiden attım siteye ki dostlarım para sorarsa yemin ederim hesap sıfır diyebilmek için atamHerkes para kaybetmeye gitti inanılmaz puahah
Kardeşim ntvspordan ben aldım sana verdiö sen geri oraya mı verdin harbiden kara para aklama oldu buPuahaha ntvsporbete yatirildi puahha
PyajahahhaSiteye attım ama oynamadım daha akşam oynicam. Şimdiden attım siteye ki dostlarım para sorarsa yemin ederim hesap sıfır diyebilmek için atam
Puahaha senin ödemelerde bitmiyor akGünlük 1.5K ödeme var tam olacak 😅
Evrty ise arkadaşına gönder var hocamSiteye attım ama oynamadım daha akşam oynicam. Şimdiden attım siteye ki dostlarım para sorarsa yemin ederim hesap sıfır diyebilmek için atam
Siteyi test etmek istedim puahha ödemeyip hesabi kapatirsa senden aliriz dedim puahhaKardeşim ntvspordan ben aldım sana verdiö sen geri oraya mı verdin harbiden kara para aklama oldu bu
Maalesef betco atam. Bizde dürüst olmak herşeyden önce gelirEvrty ise arkadaşına gönder var hocam
RamadabetMaalesef betco atam. Bizde dürüst olmak herşeyden önce gelir
Ege kardeşim bırak kumar muhabbetini cebimizde yok diye çenemize vuruyor yazda geldi ne zaman sen ben @Mrlbra @butragueno yu tekne gezisine davet ediyorsun teknenin içinde 6-7 farklı uyruktan kız ileRamadabet