- 31,261
- 28,837
- 113
Alev alev yanışımaaaAyşe Hatun Önal. Çak bi selam canım baksanaaa
Can verir ya tanrı taşlara
Sen de banaaa sen de banaaağğ
Alev alev yanışımaaaAyşe Hatun Önal. Çak bi selam canım baksanaaa
Para yatırma işleminiz gerçekleşmiştir siteye yönlendiriliyorsunuz 😅İmkansız
Hocam ayni düşuncelere sahibim şuan agliyorum puahhaForum artık bu mesajlara bırakılan ifadelere ağlama emojisi de koymalı veya sevinç gözyaşları gibi. Hüngür hüngür ağlıyorum sana borcumuzu nasıl oficez bilmiyorum E5'e çıkmak da kurtarmaz artık
Atam en iyisi yanına geleyim 2-3 ay işi öğret bana hem o şekil çalışarak borcu da kapatmis oluruz kumardan kazanacak gibi değiliz en azından fırıncı ölürüz biz deİmkansız
Atammm@butragueno @Northe sizinkinin soyadı emre
Sen kalk ben yatamm@butragueno @Northe sizinkinin soyadı emre
Puhahaha hocam sen niye ağlıyorsun aynı sebep miHocam ayni düşuncelere sahibim şuan agliyorum puahha
Aynen hocam suan en az 5 kisi agliyorPuhahaha hocam sen niye ağlıyorsun aynı sebep mi
Puahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujajaAtam en iyisi yanına geleyim 2-3 ay işi öğret bana hem o şekil çalışarak borcu da kapatmis oluruz kumardan kazanacak gibi değiliz en azından fırıncı ölürüz biz de
Elinin hamuruyla karışma forum işlerine kardeşimPuahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja
Müdür gibi bisey diye yorumladimPuahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja
Müdür yok ama patron dan sonra en yetkili işte 😂 zaten patron dükkana gelmiyorMüdür gibi bisey diye yorumladim
Pirime son 39k geliyor geliyrrMüdür gibi bisey diye yorumladim
oo dost hangi site söyled bizde bakalım rulette sayı kuralı yoksa birde cevrimsiz bonus veriyorsa tadından yenmezzz9 yıldır kazanç sağlıyorrum olmadım valla kanka
Non bonus Yiyenler varmış ama belki ben yüklü yatırdığım için yapmamıştır kanka ntvsporbetoo dost hangi site söyled bizde bakalım rulette sayı kuralı yoksa birde cevrimsiz bonus veriyorsa tadından yenmezzz
Bizim köyde bir komşu vardı böyle lise çağında okulu bıraktı bu işlere yöneldi pasta vs. Yavşak kendini baya geliştirdi falan atam şuan Antalya'da hem dersler verio hem otellerle calisio. Her işin çalışma şartları sıkar insanı ama o işte yükselip işi yapan değil de yaptıran olduğun zaman biraz daha rahatsın GalibaPuahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja
Suanki halim daha beter puhahaha anca okul okuduk bir zanaatimiz yokPuahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja