Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Atam en iyisi yanına geleyim 2-3 ay işi öğret bana hem o şekil çalışarak borcu da kapatmis oluruz kumardan kazanacak gibi değiliz en azından fırıncı ölürüz biz de
Puahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Puahajah 2 aya lanet edersin berbat iş pasta börek işleri 😀 ben pasta börek yapmıyorum sadece haftasınları yapıyorum ben sadece oturuyorum dükkanda şuan ondan hep forumdayım pujaja
Bizim köyde bir komşu vardı böyle lise çağında okulu bıraktı bu işlere yöneldi pasta vs. Yavşak kendini baya geliştirdi falan atam şuan Antalya'da hem dersler verio hem otellerle calisio. Her işin çalışma şartları sıkar insanı ama o işte yükselip işi yapan değil de yaptıran olduğun zaman biraz daha rahatsın Galiba

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Suanki halim daha beter puhahaha anca okul okuduk bir zanaatimiz yok