- 18,515
- 16,838
- 113
Kanka vadeli para olduğu için işlem ücreti kesemiyor parayı vadesiz hesaba aktarması lazım öyle düşünTrx bakiye sıfır ve her işlem için trx kesiyormui
Kanka vadeli para olduğu için işlem ücreti kesemiyor parayı vadesiz hesaba aktarması lazım öyle düşünTrx bakiye sıfır ve her işlem için trx kesiyormui
Nasıl yapacağım mala anlatır gibi anlatTakas yapmayacaksın, tether bozacaksın zaten trx olacak, yani işlemde olmayacak para cüzdanda olacak.
7$ sat sadece
Tether Coğne gir al sat çıkacak sat kısmına gel 10$ bozNasıl yapacağım mala anlatır gibi anlat
Kanka 7 doları satarkende%1 trx kesintisi istiyormuş ve trx 0 bundaKanka vadeli para olduğu için işlem ücreti kesemiyor parayı vadesiz hesaba aktarması lazım öyle düşün
GünaydınGünaydın Dostlar
Herkese iyi günler
Alsat işlem ücreti var işte trx olarakTether Coğne gir al sat çıkacak sat kısmına gel 10$ boz
Hayır o takas yapmaya çalışmış görcen simdi eğer yapabilirseKanka 7 doları satarkende%1 trx kesintisi istiyormuş ve trx 0 bunda
10 dolar trx atman lazım cüzdanaNasıl yapacağım mala anlatır gibi anlat
Yapabilirse (şüpheli)Hayır o takas yapmaya çalışmış görcen simdi eğer yapabilirse
Minimum 19 dolar diyoTether Coğne gir al sat çıkacak sat kısmına gel 10$ boz
Zonguldak lı degılse yaparYapabilirse (şüpheli)
EstağfurullahNasıl yapacağım mala anlatır gibi anlat
Binancede 500 tlm var onu trx çevirdim ama trusta atamıyorum10 dolar trx atman lazım cüzdana
O zaman 20 dolar satcan kanka okadarına müdahele edemeyiz 19 satma küsürat varMinimum 19 dolar diyo
Kanka kendi işlemleriniz aklınıza gelsin, işlem ücreti göndermeyi seçtiğiniz paranın dışında kesilir doğru, ancak al sat işlemleri komisyondur ve sattığınız ücretin içinden kesilir eğer ki gene para yatırması gerekirse anla ki dolandırıcıYapabilirse (şüpheli)
Kanka 20$ bozMinimum 19 dolar diyo
Ben kaçar yoksa tahammülüm kalmıvak 😀 mala anlatır gibi anlattı herkes kardeşimBinancede 500 tlm var onu trx çevirdim ama trusta atamıyorum
20$ boz sonra trx adresi olarak atarsın vbete paran kalmaz yaniMinimum 19 dolar diyo
Kardeşim bu para nerden geldi 320 dolar??Binancede 500 tlm var onu trx çevirdim ama trusta atamıyorum