- 31,262
- 28,841
- 113
Haketmiyorlsr dost Denver olsun Denver adamdır puhahah bu arada IBAN attık dostPuhahah utanmasa 1perde 100 atacak bide play of maci valla cavs bu sene şampiyonluğu hak ediyor bence
Haketmiyorlsr dost Denver olsun Denver adamdır puhahah bu arada IBAN attık dostPuhahah utanmasa 1perde 100 atacak bide play of maci valla cavs bu sene şampiyonluğu hak ediyor bence
Atam beğenmiş yorumumu acaba oynadimi suan merak ettimHaketmiyorlsr dost Denver olsun Denver adamdır puhahah bu arada IBAN attık dost
Viskiden sonra cila niyetine içilen bira gibi ufaktan atmıştır bisiler buna dostAtam beğenmiş yorumumu acaba oynadimi suan merak ettim
200 lira hesapta var hocam bi mac sole banko maç ama basayimViskiden sonra cila niyetine içilen bira gibi ufaktan atmıştır bisiler buna dost
Yani sitede var mac sole hocamViskiden sonra cila niyetine içilen bira gibi ufaktan atmıştır bisiler buna dost
Banko diye bişey olsa şuan Rus bir gacının koynunda villada mışıl mışıl uyuyor olurduk dost ama gene de verelim bir banko200 lira hesapta var hocam bi mac sole banko maç ama basayim
Yalvariyorum mac ver hocamBanko diye bişey olsa şuan Rus bir gacının koynunda villada mışıl mışıl uyuyor olurduk dost ama gene de verelim bir banko
Gelmeyeceğini bilmeme rağmen aldim hocam puahah
Türkçemizi düzgün kullanalım
Geldi mi buGelmeyeceğini bilmeme rağmen aldim hocam puahah
Yok la nerde ikiside yaktı terimin verdiği maçlardan hayırmi gelir puahaGeldi mi bu
Tüh vurdun sanmıstımYok la nerde ikiside yaktı terimin verdiği maçlardan hayırmi gelir puaha
Ben clevend a 113 ust almistim o geldi de karı zaten terime attimTüh vurdun sanmıstım
Tamam tekrar bi sey oynamıssındır insBen clevend a 113 ust almistim o geldi de karı zaten terime attim