- 29,320
- 29,314
- 113
Cavs 20 yi buldu guzel
2025 işlem yokmu puhahaNe günlerdi beEkli dosyayı görüntüle 773353
155 den sonra no bonus yaptılar banko da öyle 100 den sonra no bonus yaptı2025 işlem yokmu puhaha
Mesela parasız olmak şuan seni daha çok delirtiyordur. Atıyorum ben hiç 150k çekmediğim için tekte o noktaya çıkmadım dolayısıyla o noktadan dibe de düşmedim. Ama senin dibe düşmen hele ki yüksek noktaları gördükten sonra kafayı yediriyordut sanaNe günlerdi beEkli dosyayı görüntüle 773353
Dort gozle yeni vurgunlariniı bekliyorum kanka da nasıl vurgun yapacan onu çok merak ediyorum suan puaha155 den sonra no bonus yaptılar banko da öyle 100 den sonra no bonus yaptı
O prime dönemi gelmez bir faha dostDort gozle yeni vurgunlariniı bekliyorum kanka da nasıl vurgun yapacan onu çok merak ediyorum suan puaha
Kanka delirtmekten ziyade ne oynasak ne yapsak kazanamıyoruz benim eşik var 10-15 i geçtiğim anda bu meblağları gene çekerim basit ama oraya gelemiyoruz bi türlü 🤣Mesela parasız olmak şuan seni daha çok delirtiyordur. Atıyorum ben hiç 150k çekmediğim için tekte o noktaya çıkmadım dolayısıyla o noktadan dibe de düşmedim. Ama senin dibe düşmen hele ki yüksek noktaları gördükten sonra kafayı yediriyordut sana
Bilemezsin neyin ne zaman olacağınıDort gozle yeni vurgunlariniı bekliyorum kanka da nasıl vurgun yapacan onu çok merak ediyorum suan puaha
Egeden daha çok umutluyum kanka puhahaBilemezsin neyin ne zaman olacağını
Bundan daha yüksek çekimlerde oldu egt jackpot patlamıştı pandemi dönemi sonrası ama bulamam onun ss onunla araba almıştımO prime dönemi gelmez bir faha dost
Erhan kardeşim 15-20k kazanmak için parça parça 100k yaktı. Sana atsın 15k yap bı 200-300 ikinizi de paralandır puhahaKanka delirtmekten ziyade ne oynasak ne yapsak kazanamıyoruz benim eşik var 10-15 i geçtiğim anda bu meblağları gene çekerim basit ama oraya gelemiyoruz bi türlü 🤣
Araba duruyor mu pekiBundan daha yüksek çekimlerde oldu egt jackpot patlamıştı pandemi dönemi sonrası ama bulamam onun ss onunla araba almıştım
Valla ya her gün 300-300 şöyle biraz biriktirse 15 i bulacaktı🤣Erhan kardeşim 15-20k kazanmak için parça parça 100k yaktı. Sana atsın 15k yap bı 200-300 ikinizi de paralandır puhaha
Duruyor perte çıktı şimdi dava kasko işlerini bekliyoruz aynısından gene alıcam çok dibi boyladığımda oldu ama asla satmayı düşünmedimAraba duruyor mu peki
La o çok garip bir döngü. Bı ara benim de vardı bı 12k borç parça parça para buluyom kaybediom. Bı ara baktım 12k borcu ödemek için 23k para vermişim iddaaya 🤣Valla ya her gün 300-300 şöyle biraz biriktirse 15 i bulacaktı🤣
Satma sattığn an gider o paraDuruyor perte çıktı şimdi dava kasko işlerini bekliyoruz aynısından gene alıcam çok dibi boyladığımda oldu ama asla satmayı düşünmedim
15k için 100k para dondurdum hocam tam kafayı yersin yemin ederim ben senden beterim puahhaLa o çok garip bir döngü. Bı ara benim de vardı bı 12k borç parça parça para buluyom kaybediom. Bı ara baktım 12k borcu ödemek için 23k para vermişim iddaaya 🤣
Yok ya satmam mal da satarsak tam bağımlıyız demektir🤣Satma sattığn an gider o para
Dost eline her geceni bana at ben harcamam dursun. 1-2 haftada biter o borç puhaha15k için 100k para dondurdum hocam tam kafayı yersin yemin ederim ben senden beterim puahha