- 8,447
- 10,675
- 113
Bişey yazıyoz görmüyon mu aqCüzdanınıza para girişi oldu.
Bişey yazıyoz görmüyon mu aqCüzdanınıza para girişi oldu.
4.5 FTN çekim yaptım bardakta mısır yicem adamda kart geçmiyor günlerdir kokuyo burnumaUzun süre sonra çekim yapınca erkekler 🌈
Görmedim nerden yazdınBişey yazıyoz görmüyon mu aq
Olum zuahhahahwhwhw gel annem gel sarıl kıyamam4.5 FTN çekim yaptım bardakta mısır yicem adamda kart geçmiyor günlerdir kokuyo burnuma
Min 5 değil mi4.5 FTN çekim yaptım bardakta mısır yicem adamda kart geçmiyor günlerdir kokuyo burnuma
Talep verdikten sonra ortalama ne zaman yüklüyolar bu puştlarGörmedim nerden yazdın
4Min 5 değil mi
Kanka bunu talep vermedim kendi yüklemiş, 15-20dk, bu bilge midir nedir ona İnstagram adresimi vermiştim belki merak edip girip bakıp beğendiyse eklemiştir 😅😅😅Talep verdikten sonra ortalama ne zaman yüklüyolar bu puştlar
Zaten instadan hep karı kız at böyle şeylere vesile olma aq dkskkdKanka bunu talep vermedim kendi yüklemiş, 15-20dk, bu bilge midir nedir ona İnstagram adresimi vermiştim belki merak edip girip bakıp beğendiyse eklemiştir 😅😅😅
Şimdi senin vbete bi 100₺ falan yatırmak lazım işi gücü halledip kalırsa atarım sana oradan spor bonusu talep ederiz belki eklerlerZaten instadan hep karı kız at böyle şeylere vesile olma aq dkskkd
Bizde bi betco açmalıyızŞimdi senin vbete bi 100₺ falan yatırmak lazım işi gücü halledip kalırsa atarım sana oradan spor bonusu talep ederiz belki eklerler
Adana merkezli miBizde bi betco açmalıyız
Biz hemen paket oluruz muhtemelenAdana merkezli mi
Ramazan Baygara Şaşkın vol2 çeker bizeBiz hemen paket oluruz muhtemelen
He tüm ekibi anadoluya çekiyoruzRamazan Baygara Şaşkın vol2 çeker bize
Tek basına olsan ev yıkılacak gibiyse 2. Kattan falan atlamak mantıklı ama içerde ailen varsa sadece kendini kurtarmaya çalışmazsın23 kişi balkondan ve camdan atladıkları için yaralanmışlar![]()
![]()
Kocaeli’de depremin bilançosu belli oldu: Çok sayıda yaralı
500 oran alamayız şu an dost 0Matbet 20 oran denenir bakın dostlar
Valla bende yputıb ısınden 100 yatırdım demin 2 gundur ordan gevınıyorum500 oran alamayız şu an dost 0