- 80,244
- 53,079
- 113
UyuyorumBol sansssss
UyuyorumBol sansssss
Kuponu yakalayınca kaldım simdi hayatta uyuyamam beyazUyuyorum
Sende aldın insUyuyorum
Aynen fio maci gol mu aldin puaha1 gitti kaldı 3 maç
Aldim aldimSende aldın ins
İyi hadi bol şansAldim aldim
Adam uyurken kodu almış kupon yapmış biz burada otururken alamadık gbfsdgdBol sansssss
Var mı yatırım son 23 gün içinde 2.500₺Adam uyurken kodu almış kupon yapmış biz burada otururken alamadık gbfsdgd
Vardır tam hatırlamıyorum aamaVar mı yatırım son 23 gün içinde 2.500₺
Bitmiş mi la kod gene atarlarVardır tam hatırlamıyorum aama
Tükenmiştir yazdı içimden sen gel bi yüreğime sor tükenmek nedir diye geçirdim sonra sigara yaktım falanBitmiş mi la kod gene atarlar
Gün içinde 1 koddan yararlanabilirsiniz yazdıklarına göre daha atacaklarTükenmiştir yazdı içimden sen gel bi yüreğime sor tükenmek nedir diye geçirdim sonra sigara yaktım falan
Oncesinde anket var ama 1 tek kod mu 3 tane mi diye 1 cikmisGün içinde 1 koddan yararlanabilirsiniz yazdıklarına göre daha atacaklar
Tam 22 gün önce 2500 tl yatırmışım bu siteye şimdi kontrol ettimGün içinde 1 koddan yararlanabilirsiniz yazdıklarına göre daha atacaklar
Hatirliyom o günü puhahahTam 22 gün önce 2500 tl yatırmışım bu siteye şimdi kontrol ettim
Kurtarıyormus bakTam 22 gün önce 2500 tl yatırmışım bu siteye şimdi kontrol ettim
aa evetHatirliyom o günü puhahah
umarım kodun devamı gelir o zaman bi yerden artık dönmem lazım triplere falan girmeye başladımKurtarıyormus bak