- 31,263
- 28,842
- 113
As doktor
İnşaat işçisi gibi çalıştım bugünAs doktor kac hasta baktin
Hangı semtteeın senAh ulan İstanbul
İstanbul da değilim ki. Olmayı da zerre istememHangı semtteeın sen
O site üçkağıtçı diye biliyordumAcrobet uzun zamandır işlem yapmıyorum diye 250 yatırıma 250 verecek bana. 1.30 oran min max 1500 çekim kullanmak isteyen varsa haber etsin
Adralın dolu öle deme istanbul mıllet parklarda çadır kurmuşİstanbul da değilim ki. Olmayı da zerre istemem
Sen ne iş yapiyon laİnşaat işçisi gibi çalıştım bugün![]()
Bende garibanım 0 ım çok şükür
ÇalışmıyorumSen ne iş yapiyon la
Hee tmm seni doktor ilan ettik hadi bakiyimÇalışmıyorum
İstanbul un nüfusunu 1 milyona düşürecek proje lazım. Sabit kalan 1 milyonAdralın dolu öle deme istanbul mıllet parklarda çadır kurmuş
Bunun tek yolu var arinma gecesi diye film var biliyon mu öyle bişey lazim bir gun adam öldürmek serbest puahha 1 milyon kalana kadar devamİstanbul un nüfusunu 1 milyona düşürecek proje lazım. Sabit kalan 1 milyon
Gün içinde hafta sonu vs ziyaret edilebilecek turistlik bir şehir hâline getirilmeli dicem ama bunu yapmanın imkanı yok gibi
Bende tekten la ama bir bahside yanlis almisim sonradan gordum o ms muş puahahTekten patladık kalan arkadaşlara bol şanssssi
Suvatım gece 12 de çanlar çalıcak canını almaya geliyorummm arınmam lazımBunun tek yolu var arinma gecesi diye film var biliyon mu öyle bişey lazim bir gun adam öldürmek serbest puahha 1 milyon kalana kadar devam
Tüm seriyi 3.4 defa izledimBunun tek yolu var arinma gecesi diye film var biliyon mu öyle bişey lazim bir gun adam öldürmek serbest puahha 1 milyon kalana kadar devam
Gene acelecilik bitirdi bizi 😅Bende tekten la ama bir bahside yanlis almisim sonradan gordum o ms muş puahah