- 80,247
- 53,084
- 113
Ayniydi benimde son 1 2 haftadir biseyler oldu puahab eski yatirimlarimi hatirladilar herhaldeBenimde 1-2 milyon var valla ama geçen yıl arada eklerdi ama bu yıl hiç yok
Ayniydi benimde son 1 2 haftadir biseyler oldu puahab eski yatirimlarimi hatirladilar herhaldeBenimde 1-2 milyon var valla ama geçen yıl arada eklerdi ama bu yıl hiç yok
Kanka ben bonus almaya foruma başladıktan sonra başladım o yüzden 😅 casibom candır çekim talebini veriyorsun yat uyu ondan sonra 😅Bende tam tersi betco haric oynayamiyom ve de özellikle eskiden ne zaman yukselsem vbete yatirim yapardim ondan cok var ki zaten cogu kisinin vardir toplamda o kadar oynadigi siteye
31 kahve
Çekim talep varken uyuyan erkek🏳️🌈Kanka ben bonus almaya foruma başladıktan sonra başladım o yüzden 😅 casibom candır çekim talebini veriyorsun yat uyu ondan sonra 😅
Kanka bu devirde o sıkıntı kalmadi ki herkes öduyor hizli onemli olan bonus vs durumuKanka ben bonus almaya foruma başladıktan sonra başladım o yüzden 😅 casibom candır çekim talebini veriyorsun yat uyu ondan sonra 😅
DoğruÇekim talep varken uyuyan erkek🏳️🌈
Sifirlamadan uyuyan erkek daha 🌈Çekim talep varken uyuyan erkek🏳️🌈
Maalesef neyse son 831 kahve
Benim vbete 2-3 defa yatırım var. Istersen dene benden bonus varsa cevirirsin bende açılmıyor site zateb
Gönder instagramdan hocamBenim vbete 2-3 defa yatırım var. Istersen dene benden bonus varsa cevirirsin bende açılmıyor site zateb
Id me para atarsın sen olmİd ni gördüm kork benden
Mesai bitti kardeşim çay içip çikacam eve gidip tuborgaa devam@Mrlbra 2 sucuklu çek
Tamam kankmKanka fena siye değil ama betco yani
Ben vbette kardayım bu aradaKanka fena siye değil ama betco yani
En büyük mümin kardeşim ağzından tuborg eksik olmuyor ulan uykunda felanda içiyon dimiMesai bitti kardeşim çay içip çikacam eve gidip tuborgaa devam
Şuraya öpücük emojisi gelseydi keşkeTamam kankm
Uyku molasında içiyorumEn büyük mümin kardeşim ağzından tuborg eksik olmuyor ulan uykunda felanda içiyon dimi