As dost deprem oldu bizde sen korkudan bayıldık sandıkSa Dostlar
Herkese iyi günler
As dost deprem oldu bizde sen korkudan bayıldık sandıkSa Dostlar
Herkese iyi günler
As doktor gunaydinSa Dostlar
Herkese iyi günler
Tm şekim yapınca onaylanır yada canlı destekte onaylıyor ondan yana bişey olmazNo ftn yatırımımda çekimimde yok sadece tl yatırım
Alakasi yok la ne alaka hesap dogrula gerekli seyleri yukleyip yaptigin biseyKanka iki tarafın bonusları da farklı, var orada bi şeyler ikisi farklı hesap yani öyle düşün
Hediye hangi taraftan geliyo hangi tsraftan napışması lazım aq bekle instagramdan aricamKanka iki tarafın bonusları da farklı, var orada bi şeyler ikisi farklı hesap yani öyle düşün
Ne oluyor kardeşim ne bonus varKanka iki tarafın bonusları da farklı, var orada bi şeyler ikisi farklı hesap yani öyle düşün
La boşver vbet kadar oe başka site yok. Dünya kadar yatırım var ancak sikko sikko yatırım bonus ekler başka bişey yokHediye hangi taraftan geliyo hangi tsraftan napışması lazım aq bekle telegramsan arıcam
Vbet belası yavNe oluyor kardeşim ne bonus var
Kanka ufak tefek oynuyoruz ya bazen ordan devam ediyim dedim jackpot falan düşer belki diye dkksLa boşver vbet kadar oe başka site yok. Dünya kadar yatırım var ancak sikko sikko yatırım bonus ekler başka bişey yok
Vbet adamdir kardesim diger siteler hic eklemiyor vbet destek gör bak bir bonus alirmLa boşver vbet kadar oe başka site yok. Dünya kadar yatırım var ancak sikko sikko yatırım bonus ekler başka bişey yok
Kanka bi try hesabın bonuslae kısmına bak, bi ftn cüzdanın, ftn cüzdana geçtiğin zaman bonus talep var oradan talep etHediye hangi taraftan geliyo hangi tsraftan napışması lazım aq bekle instagramdan aricam
Benim vbete bugüne kadar toplam yatırım 50K yoktur sadece bu hafta en az 10-15K ekledi ftn vs derkenVbet adamdir kardesim diger siteler hic eklemiyor vbet destek gör bak bir bonus alirm
Benim 10 milyon vardir şakasizBenim vbete bugüne kadar toplam yatırım 50K yoktur sadece bu hafta en az 10-15K ekledi ftn vs derken
Benim casibom ve marsa vardır o miktarlar ya vbet çok eski üyeyim ama betco sevmiyomBenim 10 milyon vardir şakasiz
Kankam anladım önce ftn tarafınımdoğrulatalım 1xbeti bırakma kararı aldım bi bok yararı yok banaKanka bi try hesabın bonuslae kısmına bak, bi ftn cüzdanın, ftn cüzdana geçtiğin zaman bonus talep var oradan talep et
Benimde 1-2 milyon var valla ama geçen yıl arada eklerdi ama bu yıl hiç yokBenim 10 milyon vardir şakasiz
Kanka fena siye değil ama betco yaniKankam anladım önce ftn tarafınımdoğrulatalım 1xbeti bırakma kararı aldım bi bok yararı yok bana
İd ni gördüm kork bendenOlum çok saçma değil mi @butragueno @egehandro
Bende tam tersi betco haric oynayamiyom ve de özellikle eskiden ne zaman yukselsem vbete yatirim yapardim ondan cok var ki zaten cogu kisinin vardir toplamda o kadar oynadigi siteyeBenim casibom ve marsa vardır o miktarlar ya vbet çok eski üyeyim ama betco sevmiyom