- 18,515
- 16,838
- 113
La yok at şu id şifre girip bakalım belki deli dehset bonus varVbette ftn kısmı var ya orayıda doğrulamamız gerekiyor mu tl hesapta doğrulandı yazıyo ftn hesap doğrula yazıyo @butragueno
La yok at şu id şifre girip bakalım belki deli dehset bonus varVbette ftn kısmı var ya orayıda doğrulamamız gerekiyor mu tl hesapta doğrulandı yazıyo ftn hesap doğrula yazıyo @butragueno
Ftn girince ss at instaVbette ftn kısmı var ya orayıda doğrulamamız gerekiyor mu tl hesapta doğrulandı yazıyo ftn hesap doğrula yazıyo @butragueno
Doğrula yazıyorsa doğrılaman gerek değil mi kardeşimVbette ftn kısmı var ya orayıda doğrulamamız gerekiyor mu tl hesapta doğrulandı yazıyo ftn hesap doğrula yazıyo @butragueno
Adam 1 yıldır yatırım yapmamıs sbshshLa yok at şu id şifre girip bakalım belki deli dehset bonus var
Banada bize göre fazla elitsiniz ondan eklenmedi dedi ihtiyacimiz yokmusElit bana eklemişte ben elit biri olamadığım için çekmedim
Vardır hene bi şeyler 🤫Adam 1 yıldır yatırım yapmamıs sbshsh
Yooo destege söyle birVbette ftn kısmı var ya orayıda doğrulamamız gerekiyor mu tl hesapta doğrulandı yazıyo ftn hesap doğrula yazıyo @butragueno
Dertlerimiz baya büyükBanada bize göre fazla elitsiniz ondan eklenmedi dedi ihtiyacimiz yokmus
Yokki bi bok yatırımım 1 kere vardı 3 gün önce o da diğer gün 80tl cashback yüklemistiLa yok at şu id şifre girip bakalım belki deli dehset bonus var
O zaman yapacak bi sey yok kankaYokki bi bok yatırımım 1 kere vardı 3 gün önce o da diğer gün 80tl cashback yüklemisti
AğlıyorumPuahahah
La destege baglan soyle dogrular benceOlum çok saçma değil mi @butragueno @egehandro
İyi iyiGünaydın nasıl oldu parmak
ftn hesapla çekimin varmı daha önceOlum çok saçma değil mi @butragueno @egehandro
No ftn yatırımımda çekimimde yok sadece tl yatırımftn hesapla çekimin varmı daha önce
Harbuden biraz önce gördüm ama öncesinde gelmişLa ben bugün atmadım onu 6 ay oldu o yeni görmüş 😂
Aleyküm selam haydar hocamSa Dostlar
Herkese iyi günler
Kanka iki tarafın bonusları da farklı, var orada bi şeyler ikisi farklı hesap yani öyle düşünOlum çok saçma değil mi @butragueno @egehandro