Kardeşim burda istenmiyorsun görmüyo musun
Sağol kanka dostlarımın tepkisine tepkisiz kalamam alamam o yüzden (dm at)Roll yapcan mi knk
@Novasky 3 küsürdüTalleras cordoba maçı 1-0 oldu iptal olursada olmazsada ms 3.5 üst.
Hep aynı kişiler @Metings1905 gel gaza getrşdiğin kankanı alBurası iyice ringe dönüştü sabah kavga gece kavga
O degil atam sabırlı olmayı öğrendim bu forumdaDeliye deli olöa
Abicim konu kapanacak muhabbet ettiğimiz tek konu bu amaç buranın kapanması mıHep aynı kişiler @Metings1905 gel gaza getrşdiğin kankanı al
Lâ ne gazı adam espırı yapıyor bazı konularda mızacı öle sızle aynı frekansta konuşmak zorunda degıl herkes görmezden gelınHep aynı kişiler @Metings1905 gel gaza getrşdiğin kankanı al
Adam hakaret ediyor ne görmezden gelmesi laLâ ne gazı adam espırı yapıyor bazı konularda mızacı öle sızle aynı frekansta konuşmak zorunda degıl herkes görmezden gelın
Adam taktiği bulmuş ortalığı kızıştırıp senin konunu kapattırıp sabah senden özür diliyor sende affediyorsun akşam gene aynı şeyi yapıyor sonra espri diyorBi olay hep aynı kişi üstünden çıkıyor sonra k kişi kaybolup gidiyor olayı izliyor çocuk gibisiniz yemin ediyorum
Ben yat uyu dedım adama senden sabah dm den özür dıledı felan mı dedın bunun agzına laf veriyorsun sanada helal olsun kankaAdam hakaret ediyor ne görmezden gelmesi la
Etiketin gelmedi Joe valla alintilama pardonTalleras cordoba maçı 1-0 oldu iptal olursada olmazsada ms 3.5 üst.
Valla ben hicbise yapmadm suan erhanin bi dediği bi dediğini tutmuodu yazdığım tek yanlış kelime de yokAdam taktiği bulmuş ortalığı kızıştırıp senin konunu kapattırıp sabah senden özür diliyor sende affediyorsun akşam gene aynı şeyi yapıyor sonra espri diyor
La ben dpsshs neyse ona diyorum adam şaka yapmıyor ruh hastasıBen yat uyu dedım adama senden sabah dm den özür dıledı felan mı dedın bunun agzına laf veriyorsun sanada helal olsun kanka
O seni alakadar etmezValla ben hicbise yapmadm suan erhanin bi dediği bi dediğini tutmuodu yazdığım tek yanlış kelime de yok
Sağlık olsun lo iy 1-0 bitmesine rağmen gelceni biliyordum 3-2 bitti şu sudamercayı kaçırıyorum kaç seferdirEtiketin gelmedi Joe valla alintilama pardon