- 25,334
- 24,259
- 113
@Fterim1905 kurban olayım hocam dvdvs al burdan ban yemek istemiyorum harbiden
Tmm kardeşim bi teşekkür etmekten aciz insanlar bana özelden ikidebir borç at falan diye darlamasin benle muhatap olmasın ben salça olmam durup dururkenO seni alakadar etmez
Noldu@Fterim1905 kurban olayım hocam dvdvs al burdan ban yemek istemiyorum harbiden
Ozelden paramı istedim lan senden kim istemiş isim ver millete iftira etmeTmm kardeşim bi teşekkür etmekten aciz insanlar bana özelden ikidebir borç at falan diye darlamasin benle muhatap olmasın ben salça olmam durup dururken
Tamam olma kimseyeTmm kardeşim bi teşekkür etmekten aciz insanlar bana özelden ikidebir borç at falan diye darlamasin benle muhatap olmasın ben salça olmam durup dururken
Indianapolis midir nedir ona oynadik dodo yavBu saatteki yarışan şu instada dönen eşşek arabası yarışı olmasın
Lütfen deliyke deli olumaOzelden paramı istedim lan senden kim istemiş isim ver millete iftira etme
Babacım yeni dm iban atar mısın roll iptalTmm kardeşim bi teşekkür etmekten aciz insanlar bana özelden ikidebir borç at falan diye darlamasin benle muhatap olmasın ben salça olmam durup dururken
Sana demedim dediğim bilir kendini yazmaya gerek yok ban yemesin gecenin 3unde kimseOzelden paramı istedim lan senden kim istemiş isim ver millete iftira etme
Yok git 0a bas parayıBabacım yeni dm iban atar mısın roll iptal
O ne la sana maç veriyorum sayemde kazanacaksınız Racing Club maçı ms 3.5 üst dahada vermem @Novasky bolşansIndianapolis midir nedir ona oynadik dodo yav
Dvssvs ye rol yaptir dedim adam beni
Dvsvs rol dedik adam gecen rol istemedin şimdi nie istiyon dedi zorlan insa delirttiler ben herkese demiyormuyum bu lafi
Dayi senin uykun gelmis herhalde ne siyaseti?
Yatiyom tukettik olaniO ne la sana maç veriyorum sayemde kazanacaksınız Racing Club maçı ms 3.5 üst dahada vermem @Novasky bolşans
Hıçkıra hıçkura uyuYatiyom tukettik olani
Reis
İyi uykular dostumDayi senin uykun gelmis herhalde ne siyaseti?
Sus lütfenSana demedim dediğim bilir kendini yazmaya gerek yok ban yemesin gecenin 3unde kimse
Öyle bı Mac yok stakede joecimO ne la sana maç veriyorum sayemde kazanacaksınız Racing Club maçı ms 3.5 üst dahada vermem @Novasky bolşans