http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,260
23,686
113
Roll bakiyesi attk kazanırsa burda dagitir karın bi kısmını da erhana gitmesi hoşuma gitmiyor neyse kime roll bakiyesi atılıp atilmicani ogrenioz süzgeç misali
Öğrenirsin zamanla espırı yapıyorsun sen ben senı anlıyorum bazı şeylerde yat uyu bosver

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Roll bakiyesi attk kazanırsa burda dagitir karın bi kısmını da erhana gitmesi hoşuma gitmiyor neyse kime roll bakiyesi atılıp atilmicani ogrenioz süzgeç misali
Kardeşim karar vereceksen geri atalım paranı roll yapan genelde karar verir ama sen bilirsin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Arkadaşın ibanı olan varsa bana atsın da geri atalım

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Yok kardesm atma bu adam açlıktan ölsem 1tlni almam senin dedi ikiyüzlülük yapmasın ozaman
Abicim ben yapıyorum ben karar vereyim istersen sen bana deseydin atmadan şuna buna atma diye zaten almazdım sürekli alan vermeye niyeti olmayanları biliyoruz paylaşımcı adamlara verilmesi daha doğru