Hah geldi mikser metinim🌼 çayı ıcın beyler ne bu herkes bır bırını ısırıyo az sakın olun
Hah geldi mikser metinim🌼 çayı ıcın beyler ne bu herkes bır bırını ısırıyo az sakın olun
Seni çok koparmış gibi sanki dostBence sully degıldır o kapıyı 2 den açar en düşük 1000 koparırdı 200 e düşmedi hiç
Alacagım yok hepsini kurtardım 🤣Seni çok koparmış gibi sanki dost
Ben sana diyorum ki zaten engelliymissin. Bana göre ters bir hareketin olmuş olabilir engellemişimdir. Nedenini hatırlamıyorum bile. Yani burada boşuna gelip konuma gelme mesaj atma demene gerek yok onu söylüyorum.Kardeş benim bu forumda tersolugumu gören varsa konuşsun, dokunmadigim insan yoktur. Sen de dahilsin bunu çok iyi biliyorsun, keşke dursa geçen yilki konularım. Bu sıkıntıyı başlatan sensin, ben insan gibi birşey yazdım boşuna gerilmesin burası diye. Sen ters yapıyorsun, lafını bil de konuş
La bende adama hakaret ettin sandım engelli diyerekBen sana diyorum ki zaten engelliymissin. Bana göre ters bir hareketin olmuş olabilir engellemişimdir. Nedenini hatırlamıyorum bile. Yani burada boşuna gelip konuma gelme mesaj atma demene gerek yok onu söylüyorum.
Huzur istemek suçlu lütfen daha anlayıslı olalım bırbırınıze karşı bu yazılanları gördükçe kahr oluyormHah geldi mikser metinim
Şükür kimseye vereceğim yok alacağım da yok dost kendi yağım ve tuzumla kavruluyorum😁😁Bugün stres atma günü herkes eteğindeki taşı döküyor. @Gfbridvan1907 ise kendini deliliğe vuruyor 😁
La ben öyle biri miyim ne zaman benden öyle laflar duydun 😒La bende adama hakaret ettin sandım engelli diyerek
Thomasmuskbeyler bildiğiniz başka dolandırıcılar varsa yazın 1 sully dediniz 2 byswigger 3 tekilali dediniz başka varsa yazın carpilmayalim ilerde
4- drogba6 yaz bunu da bu saatten sonra korkun bendenbeyler bildiğiniz başka dolandırıcılar varsa yazın 1 sully dediniz 2 byswigger 3 tekilali dediniz başka varsa yazın carpilmayalim ilerde
Mrlbra egehandro sapsap10 erhan2121 barrios northe valenciennes butraengo fterim1905beyler bildiğiniz başka dolandırıcılar varsa yazın 1 sully dediniz 2 byswigger 3 tekilali dediniz başka varsa yazın carpilmayalim ilerde
4 Drogba4- drogba6 yaz bunu da bu saatten sonra korkun benden
Teşekkür ederim bizden uzaklastırdıgın için arkadaşıMrlbra egehandro sapsap10 erhan2121 barrios northe valenciennes butraengo fterim1905
Kimseye gerek yok dost liste başına beni yaz hepsini tek geçerim 😎beyler bildiğiniz başka dolandırıcılar varsa yazın 1 sully dediniz 2 byswigger 3 tekilali dediniz başka varsa yazın carpilmayalim ilerde
BySwinger açmış olabilirKeşke profile baksaydiniz benim adıma fake açmıştır mesaj sayısına falan baksaydiniz benim alakam yok sullyle