http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
9,495
113
Bu arada sakin kaldırma ha kalsın burada bu
Kaldirxak birşey yok benim de senden istediğim oldu muhabbet bu değil, bu ayipta değil bizim senle muhabbetimiz var şimdi diyorsun yok engellemisim yok şöyle olmuş yok böyle olmuş uzatmayalim mubattap olmayız olur biter

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Kardeşim sen neden tepkilerle yaşıyorsun sadece ha 😅 @Hayroo
Geriden yeni geldim valla cok üzüldüm sana valla reis ne diyeceğimide bulamadım neyse gün ola harman ola
Daha bir allahın kuluna carpılmadım burda kimseyede borc vermedim alacağımda yok nasıl sizi tufaya getiriyolar şaşkınlıkla okuyom valla 😕

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,253
18,498
113
Kardeş ben sana anlatıyım, benim rollume katildin daha fazla değil 1-2 ay oldu olmadi ben hatırlıyorum.

Ben böyle emin olmadığım şeyi konuşmayı sevmem. Ama uzatiyorsun, ben sana hiçbir şey söylemedim. Al bak bakalım neden engellemissin beni. Sana para atmadığım için demek ki
Bundan sonra da emin olmadan bir şey konusma kardeş, iyi forumlar
İlk mesajo kim neden atmış onu da yazaydin keşke. Ssin sonuyla gelme bana

Ekli dosyalar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Kim kavga ediyor bakamıyorum işteyim en yakınımsa bile kendine kınu açsın kavga için sohbet konusu burası sizin kavga konunuz değil

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
9,495
113
@drogba6 @vurucu999 kafasız mısınız olum çocuk gibi birbirinizi ifşa edip rezil ediyorsunuz?
kardeşim sıkıntı yok, ben bir mesaj attım buraya, burada tartışmayın özelde tartışın dedim. Arkadaş ona alındı benim rezil olacak birşeyim de yok herkes az çok tanır beni burada zaten kimseye kötülüğüm olmamıştır. Yok muhabbetimiz yok engellemisim falan diyince baksın bakalım nasıl muhabbetimiz yokmuş onu gosteriyorum. Sağolasın.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,237
17,357
113
Geriden yeni geldim valla cok üzüldüm sana valla reis ne diyeceğimide bulamadım neyse gün ola harman ola
Daha bir allahın kuluna carpılmadım burda kimseyede borc vermedim alacağımda yok nasıl sizi tufaya getiriyolar şaşkınlıkla okuyom valla 😕
Bana verdin ya la niye öyle dedin. Seni çarptım ya ben ne çabuk unuttun

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,098
2,067
113
Güne yine bi loser olarak başladık 2 tane plakaya ceza 6k borç böyle bahtsizligin ben.....