- 32,336
- 22,194
- 113
İnanılmazYav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diye
İnanılmazYav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diye
Kaldirxak birşey yok benim de senden istediğim oldu muhabbet bu değil, bu ayipta değil bizim senle muhabbetimiz var şimdi diyorsun yok engellemisim yok şöyle olmuş yok böyle olmuş uzatmayalim mubattap olmayız olur biterBu arada sakin kaldırma ha kalsın burada bu
Geriden yeni geldim valla cok üzüldüm sana valla reis ne diyeceğimide bulamadım neyse gün ola harman olaKardeşim sen neden tepkilerle yaşıyorsun sadece ha 😅 @Hayroo
İlk mesajo kim neden atmış onu da yazaydin keşke. Ssin sonuyla gelme banaKardeş ben sana anlatıyım, benim rollume katildin daha fazla değil 1-2 ay oldu olmadi ben hatırlıyorum.
Ben böyle emin olmadığım şeyi konuşmayı sevmem. Ama uzatiyorsun, ben sana hiçbir şey söylemedim. Al bak bakalım neden engellemissin beni. Sana para atmadığım için demek ki
Bundan sonra da emin olmadan bir şey konusma kardeş, iyi forumlar
Küçük başkan geldiBurası kavga konumuz mu olum sizin
Demek ki bundan dolayı engellemisim. Bos yapanlara tahammülüm yok muhattap olma biladerimİlk mesajo kim neden atmış onu da yazaydin keşke. Ssin sonuyla gelme bana
Yok kemik kadro sakinKim kavga ediyor bakamıyorum işteyim en yakınımsa bile kendine kınu açsın kavga için sohbet konusu burası sizin kavga konunuz değil
Yalvarıyorum kavga etmeyin kabak bizim başımıza patlıyor@drogba6 @vurucu999 kafasız mısınız olum çocuk gibi birbirinizi ifşa edip rezil ediyorsunuz?
Sully uza ekmek yok sana bu forumdasully adını çok duyuyorum ama bir tek kelime etmemiş çevrimdışı mı
kardeşim sıkıntı yok, ben bir mesaj attım buraya, burada tartışmayın özelde tartışın dedim. Arkadaş ona alındı benim rezil olacak birşeyim de yok herkes az çok tanır beni burada zaten kimseye kötülüğüm olmamıştır. Yok muhabbetimiz yok engellemisim falan diyince baksın bakalım nasıl muhabbetimiz yokmuş onu gosteriyorum. Sağolasın.@drogba6 @vurucu999 kafasız mısınız olum çocuk gibi birbirinizi ifşa edip rezil ediyorsunuz?
Benim rezil.olacak bir konum yok paylassin istediğini.@drogba6 @vurucu999 kafasız mısınız olum çocuk gibi birbirinizi ifşa edip rezil ediyorsunuz?
Bana verdin ya la niye öyle dedin. Seni çarptım ya ben ne çabuk unuttunGeriden yeni geldim valla cok üzüldüm sana valla reis ne diyeceğimide bulamadım neyse gün ola harman ola
Daha bir allahın kuluna carpılmadım burda kimseyede borc vermedim alacağımda yok nasıl sizi tufaya getiriyolar şaşkınlıkla okuyom valla 😕