Deli ettin kendini iyiceBeni de Allah yarttı
Deli ettin kendini iyiceBeni de Allah yarttı
Yüklen yüklenBeni de Allah yarttı
Tamam özelden yazıp para istemek yok ama, 3-4 kere attım hiç almadım şimdi böyle olduysa sen bilirsin kardeşBenimle muhattap olma aga
Ne para alırdı bendende be alırdı geri alana kadar neler cekerdım allah bıdaha o günleri gostermedinOlum bu byswigger sully değil miydi yoksa Ortadoğu’da kartlar yeniden mi dağıtıldı
Sully kim awk kafanız mi güzelOlum bu byswigger sully değil miydi yoksa Ortadoğu’da kartlar yeniden mi dağıtıldı
Güle güle multicik👋ben bu forumdan çıkıyorum , buradaki insanların ruh halini hiç iyi görmedim, kendine benzeticekler beni de 😂
Neden engellisin bilmiyorum demek ki bir tersolugun oldu zamaninda. Özelden yazıp para istediğimi de bul koy sıkıntı yok. Ama benle muhattap olma lutfenTamam özelden yazıp para istemek yok ama, 3-4 kere attım hiç almadım şimdi böyle olduysa sen bilirsin kardeş
Sen sanki çok normalsin awkben bu forumdan çıkıyorum , buradaki insanların ruh halini hiç iyi görmedim, kendine benzeticekler beni de 😂
Awk delisi bbben bu forumdan çıkıyorum , buradaki insanların ruh halini hiç iyi görmedim, kendine benzeticekler beni de 😂
Yav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diyeSully kim awk kafanız mi güzel
Bi beni koparamadı dert olmuştur ona 😁Ne para alırdı bendende be alırdı geri alana kadar neler cekerdım allah bıdaha o günleri gostermedin
Kardeş benim bu forumda tersolugumu gören varsa konuşsun, dokunmadigim insan yoktur. Sen de dahilsin bunu çok iyi biliyorsun, keşke dursa geçen yilki konularım. Bu sıkıntıyı başlatan sensin, ben insan gibi birşey yazdım boşuna gerilmesin burası diye. Sen ters yapıyorsun, lafını bil de konuşNeden engellisin bilmiyorum demek ki bir tersolugun oldu zamaninda. Özelden yazıp para istediğimi de bul koy sıkıntı yok. Ama benle muhattap olma lutfen
Evi inlettim bu mesajaYav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diye
Hobbballlaaaa bu ortalığı karıştırırYav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diye
HahahajjajaYav birader bu hesap bana mesaj attı sully birisinin parasını 1K alıp 10K yapıp adama para vermedi banlandı, ertesi gün şu an senin kullandığın hesap bana dm attı yemin ederim ben sully 200₺ var mı diye