Çıban o zaten multileri salıyor foruma sonra ödül dağıttım diye sağ cepten sol cebeBunlar çete gibi @Mrlbra çalışıyor
Çıban o zaten multileri salıyor foruma sonra ödül dağıttım diye sağ cepten sol cebeBunlar çete gibi @Mrlbra çalışıyor
C yi sil dostBuğulu camlara kazdım
Geçen gün bizzat bana yaptırdı rolü pardon @Zaitzeww e olacaktıÇıban o zaten multileri salıyor foruma sonra ödül dağıttım diye sağ cepten sol cebe
Dost benle sürekli tartışmaya çalışıyon istiyorsan kafes dövüşü yapalım bu işi cozelimBilmeden dahil olunca gereksiz oluyor zira
Vallahi ben cevap vermeye utandimNe anlatıyon aq adam babanın sana yapmayacağı iyiliği yapmış dünya para atmış sigara param yokken para attım diyor insan utanır şunu derken aq
Patlamayan bir tarafimiz mi kaldı konuda patlasin 🤣Bu konunun bugün ayakta kalma şansı yok adım gibi eminim başkan’da kafa dağıtmak için bizim mesajları okuyo 😅
Naber sully dolandırıcılık konusu olunca nasil da yabancılık cekmiyon her şeye yorum atıyon seni hınzırbu yazıyı yapay zekaya mi yazdırdın? bu kadar alacak verecek işlerine ancak yapay zeka yapar.
Konu hayrettin videolarına döndü iyiceHem ağladım hem anlattım
Henüz hiç banlanmadim kanka sicilim iyi pxujdkwmkdd ama drogbayla kafes dövüşü yaparsam rahatlarimLan vurucu tam sana cevap verecektim bir hata ile karşılaşıldı yazdı sıcak sıcak terledim
Helal dost ben seni destekliyorumKışın masal dinlemek zor, yarim
üye olurken senin dolandirici olduğunu söylediler uyardılar diyom insanlardan para çarpıyormuşsun TekilaliylaSen kimsin la
Zaten ben banlandım sandım olm, kazanan benimle yapsın ellerimi kullanmıcam sözHenüz hiç banlanmadim kanka sicilim iyi pxujdkwmkdd ama drogbayla kafes dövüşü yaparsam rahatlarim
Harbi haaa dur onun programını izleyim de kafam dağılsın biraz 🤣🤣Konu hayrettin videolarına döndü iyice