- 5,281
- 1,566
- 113
Ya kardeşim boş yapma adam seni mi çarptı işine bak bı burda neyin kelimesini yapıyonüye olurken senin dolandirici olduğunu söylediler uyardılar diyom insanlardan para çarpıyormuşsun Tekilaliyla
Ya kardeşim boş yapma adam seni mi çarptı işine bak bı burda neyin kelimesini yapıyonüye olurken senin dolandirici olduğunu söylediler uyardılar diyom insanlardan para çarpıyormuşsun Tekilaliyla
Ümit sen misin lan jznsjznsüye olurken senin dolandirici olduğunu söylediler uyardılar diyom insanlardan para çarpıyormuşsun Tekilaliyla
Teşekkürler dost destekleyin beni 😁😁Helal dost ben seni destekliyorum
Hakkını yiyemem yaptı bu büyüklüğü agamAdam 50 k attım diyor aldığım ödülü sana attım diyor kendi parasıyla da yapmıyor iyiliği inanılmaz ya kafayı yersin aq ve bunu anlatıyor
o kim onu da mı dolandirdinÜmit sen misin lan jznsjzns
Olum çabuk oku şu mesajları onun üzerine 3.dünya savaşı çıktı konudaKim la o ibine
Hahahaha ulan yaaAdam 50 k attım diyor aldığım ödülü sana attım diyor kendi parasıyla da yapmıyor iyiliği inanılmaz ya kafayı yersin aq ve bunu anlatıyor
Ya bosver kanka ateslede biseyler keyfimiz yerine gelsin daraldım yaKim la o ibine
Başkan senin şafağı arttırır bugünYa bosver kanka ateslede biseyler keyfimiz yerine gelsin daraldım ya
olm bu adam bunamış ümit kim kardeş kafayı mı yedin? 😂😂Benim ne gibi nasıl biri oldugumu çoğu kişi bilir kimseye bir şey anlatmaya çalışma Ümit @Mertcan45 😂
Benimle muhattap olma aga@drogba6 hazırlan