- 80,248
- 53,085
- 113
Konudaki herkes bana atsin hemen@Başkan elmas transferi foruma gelmeli siz bunu yönetim kuruluyla bir gorusun isterseniz
Konudaki herkes bana atsin hemen@Başkan elmas transferi foruma gelmeli siz bunu yönetim kuruluyla bir gorusun isterseniz
Ben bi tur bozdurdum ama gene seni geçerim gibi760 elmasımız vaarmış![]()
önce bi 1000 mesaja ulaşalım ahmet reis gibi 2 rolle tamam aslında işlem1250 olana kadar 15 gün 20 gün geçer 250 al 2 orana bas
Hemen bugün 1000 olursun zaten gidip 2 rol takip et yeterli zatenönce bi 1000 mesaja ulaşalım ahmet reis gibi 2 rolle tamam aslında işlem![]()
her gun giriyom geçemenBen bi tur bozdurdum ama gene seni geçerim gibi
Forumda rollde en başarılı kim acaba, keşke bir istatistiği olsa bununKonudaki herkes bana atsin hemen
Erhan geçen Nurullah konusunda ödül alabilmek için forumda en çok roll açan ve başarılı olan kişiyi kendisi gördü, o gün onu bozdum diye her gün 3 roll açıyo artıkForumda rollde en başarılı kim acaba, keşke bir istatistiği olsa bunun
Aynen beklemede acinca ekleniyor ya profile keske onda da olsaForumda rollde en başarılı kim acaba, keşke bir istatistiği olsa bunun
En çok açan kesinlikle Suat o konuda hemfikirizdir heralde 😂 hem eski olmanın avantajı da var tabiErhan geçen Nurullah konusunda ödül alabilmek için forumda en çok roll açan ve başarılı olan kişiyi kendisi gördü, o gün onu bozdum diye her gün 3 roll açıyo artık
Puuhaha yalanErhan geçen Nurullah konusunda ödül alabilmek için forumda en çok roll açan ve başarılı olan kişiyi kendisi gördü, o gün onu bozdum diye her gün 3 roll açıyo artık
4 kişi 500 hocam 250 siteye hediye oluyoÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
1 kişi 4k yap iban varÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
Bu kesin bu aradaEn çok açan kesinlikle Suat o konuda hemfikirizdir heralde 😂 hem eski olmanın avantajı da var tabi
4 kisi 500 doktor benceÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
4 500 iyidir dost 250 ile rolling zor olurÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
4 iyidir 250 le bjsey olmaz benceÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
Bekle bi daha bozayımPuuhaha yalan
Bir de bana nereli olduğunu söyle dost harbi merak ettim4 500 iyidir dost 250 ile rolling zor olur