- 25,000
- 23,929
- 113
Tm haklisin kanka ama 4 günde 16 rol açtım birinciliği alacam ilerleyen zamandaBekle bi daha bozayım
Tm haklisin kanka ama 4 günde 16 rol açtım birinciliği alacam ilerleyen zamandaBekle bi daha bozayım
4 500 iyidir dümen hocamÇekim verdim dostlar 2k ile rolling yaptırcam
4 kişi 500
8 kişi 250
Nasıl yapalım
Seninle hiç muhabbetimiz oldu mu kanka daha önceden ben niye seni hiç hatırlamıyorum kullanıcı adı mı değiştin4 kisi 500 doktor bence
Norte de vardı bir ara günde 15e yakın açıyırduEn çok açan kesinlikle Suat o konuda hemfikirizdir heralde 😂 hem eski olmanın avantajı da var tabi
Son 1 senedir aktifim dost gormen lazımdı beniSeninle hiç muhabbetimiz oldu mu kanka daha önceden ben niye seni hiç hatırlamıyorum kullanıcı adı mı değiştin
EvetTm haklisin kanka ama 4 günde 16 rol açtım birinciliği alacam ilerleyen zamanda
Dayak istiyonOy birliğiyle 20 kişi 100 tl ye karar verildi
Kisa donemli acanlar oluyor. Mesela 1hafta northe 10 20 aciyordur ama sonra 3 4 ay hic yok ya da oncesi yok. Ama suatim istikrar abidesiNorte de vardı bir ara günde 15e yakın açıyırdu
Bizde bekliyoruz doktor en çok rol acan benim bu forumdaÖdeme onaylandı bekliyoz
Kime istiyorsan ona at dost hepimiz aktifiz nasıl istersenEeee nasıl seçecez şimdi 4 kişiyi
Kavgaysa tek kolumla savaşır galip çıkarım roll konusuysa Butra Mrlbra doktor kapışırNorthe butra
Ege vurucu
Mrlbla. Murobaskan
Doktor eniste
Erhan. Calypso
Bu kapismasa kim alır sizce
Sen harbi fakirsin belliNorthe - butra
Ege - vurucu
Mrlbla. - Murobaskan
Doktor - eniste
Erhan. - Calypso
Ferdi kavgada seni delik deşik ederKavgaysa tek kolumla savaşır galip çıkarım roll konusuysa Butra Mrlbra doktor kapışır
40 kişi 50 olsun doktorOy birliğiyle 20 kişi 100 tl ye karar verildi
hepsini teklerımNorthe - butra
Ege - vurucu
Mrlbla. - Murobaskan
Doktor - eniste
Erhan. - Calypso