- 25,001
- 23,932
- 113
Odemez orası gecmis olsun kanka puahaKoduk
Bekle beni Takvimbet geliyorum
Odemez orası gecmis olsun kanka puahaKoduk
Haydar hocam yaş yetmiş ama iş bitmemiş anlaşılanKoduk
LskwkwmmsksklwkwmkzkzÇok kötü üzerimde 8. Kız çocugunu doğurmuş aşiret gelini gerginliği var
Haydar kim kardeşimİlk ben yazdım won diye ödülü aynı yere gönderirsin haydar
Doktor az tıp dilinde konuş laKoduk
DoktorHaydar kim kardeşim
İlk gördüğüme deeiöGöze Ahmet gibi bir ben mi battim burda
Tebrikler Haydar abi 🤣🤣Bu harbi son deneme
Sada Cruzeiro 10. Sayıya önce ulaşırsa
Rol için sponsor olurum
Voleybol
Dümen kardeşim nasıl tanımazsın 🤣🤣Haydar kim kardeşim
Hemşeri çıkarsanız gurbette tıklar bak@DoktorX memleket nere dayicim
Hemşehri hemşehriyi gurbette şey yaparmış tsklerİlk gördüğüme deeiö
Şimdi o da kalmadi sorun erkekte diyorlarÇok kötü üzerimde 8. Kız çocugunu doğurmuş aşiret gelini gerginliği var
Düşme ahmedim düşme iğneyi yersin 😂Tebrikler Haydar abi 🤣🤣
O adam sayesinde şeyimizin farkına vardık dost ayip ediyorsun puahaDümen kardeşim nasıl tanımazsın 🤣🤣
Kimse öyle demiyor gelen geçen suçu bize attıŞimdi o da kalmadi sorun erkekte diyorlar
Pauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acabaHemşeri çıkarsanız gurbette tıklar bak
KolpaPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Cok mübarek bir adamPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Aile hekimi cerrah falann değilPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba