- 80,248
- 53,085
- 113
Var dost ayni evde yasiyoz o farkli odadaPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Var dost ayni evde yasiyoz o farkli odadaPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Normali o değil mi zaten gelirse rol açtırmak neye şaşırdın beyaz yatarsa mı açtırsın rolPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Kanka genelde kupon gelirse roll actiriliyor. Konsept buPauwjkwkwow olm bu adamla sohbeti muhabbeti olan var mı yakindan tanımak istiyorum, adam kupon atıyor gelirse rol açtırıyor falan nasıl birisi acaba
Atam bomba atti gece gece puahabNormali o değil mi zaten gelirse rol açtırmak neye şaşırdın beyaz yatarsa mı açtırsın rol
Vurucu forumu keşfediyorKanka genelde kupon gelirse roll actiriliyor. Konsept bu
Adaş sen lafın neresinden tuttun ya😂 diyom sohbet muhabbette yok bak senin firinci olduğunu biliyomm benim öğretmen olduğumu biliyonuz falan o açıdan yaniNormali o değil mi zaten gelirse rol açtırmak neye şaşırdın beyaz yatarsa mı açtırsın rol
Sen daha öğretmen aday adayısın beyazAdaş sen lafın neresinden tuttun ya😂 diyom sohbet muhabbette yok bak senin firinci olduğunu biliyomm benim öğretmen olduğumu biliyonuz falan o açıdan yani
Sohbet etmiyormuş o maç yazıp gidiyorAdaş sen lafın neresinden tuttun ya😂 diyom sohbet muhabbette yok bak senin firinci olduğunu biliyomm benim öğretmen olduğumu biliyonuz falan o açıdan yani
250 elmas daha biriktir nakit al200 kusur mesaj sonra elmas kuponu geliyor![]()
Herkesin tarzı farklı kardeşim doğru diyorsunSohbet etmiyormuş o maç yazıp gidiyor
zaten ben o mesaja ulaşana kadar 900 olurum her halde250 elmas daha biriktir nakit al
1250 elmas nakite çevriliyorzaten ben o mesaja ulaşana kadar 900 olurum her halde![]()
Heeee ben elmasına bakmadım la çok zor senin iş bbzaten ben o mesaja ulaşana kadar 900 olurum her halde![]()
La 250 500 yapamiyorsa zaten kumar oynamasinHeeee ben elmasına bakmadım la çok zor senin iş bb
bunu bekleyelım ozaman zaten mesaj daha var1250 elmas nakite çevriliyor
yavaş yavaş gidiyoruzHeeee ben elmasına bakmadım la çok zor senin iş bb
1250 olana kadar 15 gün 20 gün geçer 250 al 2 orana basbunu bekleyelım ozaman zaten mesaj daha var